crtamOrasi Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Ako nista drugo, mislim da je gledanje ovakvih propadanja 20+ godina od mene napravilo stalozeniju osobu. 1
Godfrey Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Mogli bi Djenovu već sad da prebace u Seriu B. Ili onog idiota da sklone sa klupe.
John Coltrane Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Serdjo Oliveira iz Porta bi trebalo da stigne u Romu na pozajmicu plus pravo otkupa za nešto manje od 15mil€. Nadam se da je Ndmobele drugi veznjak kog Murinjo pominje.
goofs Posted January 10, 2022 Author Posted January 10, 2022 Kijeza pokidao ligamente kolena, gotova sezona :/ steta, ne znam ima li sanse da se oporavi za WC, na Euru je bio (imho) najbolji igrac Italije
Profesionalac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Baš težak maler, pre svega za njega, a onda i za talijane (za juventusom ne ronim suze). Do samog Katara bi trebao da se oporavi, računam da je 9 meseci neki srednje pesimistični period rehabilitacije u ovom trenutku, ali da li će bez njega Italija pregurati baraž? Uz Barelu i Donarumu definitivno nosilac nove Italije. Najbitnije je da se on uspešno oporavi i da njegova karijera u narednim godinama ne trpi, ali tu je čini mi se i najveći "?". 1
John Coltrane Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Kako sam i najavio stiže pojačanje pravo sa klupe Porta.
Profesionalac Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Večeras Superkup sa Juventusom na Meaci. Što se mene tiče, za Inter možda i najnebitnija utakmica do kraja sezone, ali sa druge strane što da se ne iskoristi šansa za ovaj polutrofej. Čak veći motiv treba da bude tamburanje torinske dame, čisto u pedagoške svrhe, plus statementtm ostalim rivalima za nastavak sezone.
rock bob Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 sandro lol koliko groznih igraca ima u juventusu, mislim da ih ni terzic sa svojim kombinacijama ne bi unakazio koliko su se unakazili u poslednjih par godina
Profesionalac Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Lagani trening za plavo-crnog giganta, Inzagi je procenio da nam više znači 120-minutna sesija . @Meazza Koliko god ne podnosio Moratu, deluje mi da ih je više unesrećio genije koji je došao na ideju da oformi vezni red Rabio-Mekeni-Bentakur-Remzi.
rock bob Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 3 hours ago, Meazza said: Sve je pocelo kad je dosao Morata. sve je pocelo od kad je otisao marota, a tako je i poceo uspon intera kad je dosao kod njih.
Recommended Posts