April 15Apr 15 Sky SportsMarie-Louise Eta: Union Berlin break ground by appointing...Marie-Louise Eta has been appointed as Union Berlins interim head coach until the end of the season; she will become the first woman to manage a mens team in one of Europes top five leagues; Union Ber
June 5Jun 5 On 3. 6. 2026. at 22:45, John Dies at the End said:Hansa 1860 ugrozeno igranje u 3.ligi, na korak su od regionalnekatastrofa kako se taj klub vodi poslednjih godina
June 5Jun 5 55 minutes ago, John Dies at the End said:Cvajta "stadioni"u aprilu sam uhvatio 96 I to kad su imali mesto koje vodi u baraz. super im je stadion, bas mi krivo sto su se raspali na kraju sezone
June 7Jun 7 (moze ovde moze na "kupusaru")Poslednje kolo, prvi i dugi na tabeli, utakmica za plasman u visi, sedmi rang takmicenja.. 1700 gledaoca sa placenim ulaznicama (5€ karta, deca do 16+-god, "clanovi" kluba nisu placali ), ukupno cca 2000 .Moje selovsgostujuci navijaci ( deo navijača, selo udaljeno 20km) Edited June 7Jun 7 by John Dies at the End