Nevernik Posted February 11 Posted February 11 HSV je uspeo kao domaćin da izgubi 3:4 dve utakmice zaredom. I to treba znati. Nikad se neće vratiti u Bundesligu. Barem je St. Pauli za sad koliko-toliko siguran.
Eleniko Posted February 11 Posted February 11 21 minutes ago, Nevernik said: Barem je St. Pauli za sad koliko-toliko siguran. poguro ih netanjahu.
levi Posted February 17 Posted February 17 kakve su ovo nadoknade po 20 min u 1. poluvremenu? ne može Gojko da izađe na cigaru, spojila mu se poluvremena u multiprenosu 2 1
John Coltrane Posted February 17 Posted February 17 Očekivano, teško, gostovanje kod Haidenhaima koji je odolevao 47 min i onda primio gol u nadonkandi prvog. Čak se može reći da su prvom bili i bolji. U drugom Virc za 2:0, ali domaćin se nije predavao i uspeli su da smanje na 2:1 pred sam kraj meča, ali onda je Xabi to umrtvio trostrukom izmenom i upisao 3 boda. Sutra Bajern ide Bohumu - ako izuzmemo 4:2 pre dve sezone za Bohum, sve ostalo je 5+ gaženje u korist Bavaraca. A pogotovu posle one blamaže u Rimu u LŠ. 3 1
pantelia Posted February 18 Posted February 18 (edited) Bajern Upamekano kralj, 2 crvena na 2 utakmice zaredom Edited February 18 by pantelia 2
Baldrick S. Posted February 18 Posted February 18 Dodje Kejn I Bajern ne osvaja ni jednu domaću titulu prvi put verovatno od ujedinjenja Bavarske i Prusije. Da li navijači Almostkuzena počinju da pevaju "now you gonna believe us.."?
aram Posted February 18 Posted February 18 oće li ga šutnuti najzad? mislim, volim ja da bajern puca, ali ovoga ne mogu očima da gledam.
aram Posted February 18 Posted February 18 bavarci otkazali zvaničnu press konferenciju posle utakmice, kao razlog naveli da moraju da žure na avion 3
Recommended Posts