Lancia Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, Eleniko said: Će im uzmu Ćavija garant On ima u ugovoru da moze da ode cim ga zatraze Liverpul ili Real.
John Coltrane Posted January 27 Posted January 27 Auspuh odličan, u prvih 10min par cm ih delilo od penala kad je DeLiht igrao rukom na ivici 16m, a evo sad i postižu gol za 1:0 koji je neopravdano poništen!
Lancia Posted January 27 Posted January 27 1 minute ago, John Coltrane said: Auspuh odličan, u prvih 10min par cm ih delilo od penala kad je DeLiht igrao rukom na ivici 16m, a evo sad i postižu gol za 1:0 koji je neopravdano poništen! Tako te volim, kad navijas za za Augsburg
John Coltrane Posted January 27 Posted January 27 15 minutes ago, Lancia said: Tako te volim, kad navijas za za Augsburg Da baš.... Inače setio sam te se pre 2 nedelje kad je Palacios zabio za pobedu u samom finišu. Od dolaska Torupa imaju solidan skor, pogotovu s kim su igrali od kraja oktobra pa na ovamo.
John Coltrane Posted January 27 Posted January 27 Štutgart prati RBL kući sa petardom i to bez Žirasija.
aram Posted January 27 Posted January 27 za sada ok kolo, red bul puko, od auspuha se nije moglo više ni očekivati. ne verujem da ću ovo reći, ali lepo bi bilo da još i lažna elita večeras dobije, a mi sutra...
John Coltrane Posted January 27 Posted January 27 (edited) 11 minutes ago, aram said: za sada ok kolo, red bul puko, od auspuha se nije moglo više ni očekivati. ne verujem da ću ovo reći, ali lepo bi bilo da još i lažna elita večeras dobije, a mi sutra... Tako te volim, kad navijaš za Elitu™ Edited January 27 by John Coltrane 1
John Coltrane Posted January 27 Posted January 27 28 šuteva, 9 u okvir gola, promašaj Telje sa petercu u 92min. BMG u mrtvom bunkeru ceo meč. Nekom magijom ostalo je 0:0 protiv druge najlošije odbrane u BuLi koja je primila 38 golova. Užas. Da stvar bude gora posle sledećeg kola u kom Elita™ gostuje Darmštatu, igra Pokal protiv Štutgarta pa meč sezone kući sa Bajernom 10.02. Kup Afrike traje do 11.02. Želim™ da što pre ispadnu Nigerija, BurkinaFaso, Obala Slonovače i Maroko.... 1
aram Posted January 27 Posted January 27 3 hours ago, aram said: lepo bi bilo da još i lažna elita večeras dobije što bi reko moj omiljeni kelner u Manježu nakon što je prosuo liku flašu koka kole na bele farmerke "e, ti nemoj više da mi dolaziš" 2 1
John Coltrane Posted February 3 Posted February 3 Telja x2 kod feneraša. Alonso je na klupi ostavio par prvotimaca za budu sveži za utorak i Pokal sa švabama. BMG na Aliancu drži 1:1.
Recommended Posts