Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

sada ovo penal ;D

oliver dominira kao i uvek.

Pogledao extended highlights, svaka čast Šunka i Bowen i Fabianski:smiley_hail:

Baksuz za Coufala, ali iz perspektive borbe za titulu nadam se da neće biti previše bitno. Ako LFC dobije svoje preostale dve, moraće i City da dobije Vilu - isto bi važilo i da su danas izgubili, samo bi postojala pristojna šansa da titulu odluči gol razlika.

srećna godišnjica svima koji slavimo

(mora uz zvuk)

Ko veceras u Arsenalu dobija crveni? Ben White je najblizi za sada.

12 minutes ago, Zlurad said:

Ko veceras u Arsenalu dobija crveni? Ben White je najblizi za sada.

Džaka nije odavno... Inače, ovo što večeras igra Arsenal ne liči ninašta.  Bar ovo što sam gledao, jer kombinujem sa Hadersfild-Luton. 

Baš vala. Prešli centar jednom i to jedva. Lepo ih sabija Njuka na sredini plus 80% poseda kad napadaju. Al ajd da to pripisemo tome da im par igrača ne igra

• Author

Ovo Arsenal može dobiti samo na neki momenat inspiracije Sake ili nekom bombom sa 25-30 metara. Spursi su uhvatili momentum sa onih 1-1 na Anfieldu i tako došli na milimetar od Top 4.

Izgleda da ih je Arteta nekako na to i nastimovao. Ja u stvari za pocetak nisam siguran da ce Arsenal da uspe da zavrsi utakmicu sa 11 igraca, ajd zbog necijeg crvenog nego kako ko krene u sprint odmah pomislim na njegovu zadnju lozu.

Poezija koliko jednostavna akcija

Op, autogol?

Ja se i dalje pitam gde je Cedric na toj desnoj strani pa igraca pokriva Elneni. Jes, autozgoditak

#artetaout

Zasluzeno, mogli su imati jos 2-3 komotno u mrezi

1 minute ago, Jean-Luc Picard said:

#artetaout

kako su odigrali poslednje 2 tekme pocecu da verujem hashtagovima :ph34r:

• Author

5.mjesto je plafon za ovaj tim. Mora se dobro para upucati na top-igrače na devetki i sredini terena.

Guest
This topic is now closed to further replies.