Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

nego klop rekao fabinju da je jači od sona, ali srećom se za ovo očigledno dobija samo žuta karta 

prljavo djubre koji ovo radi na svakoj utakmici i nikada ne bude adekvatno kaznjen.

14 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

misliš da bi klop osvojio samo jednu titulu u 6 godina sa atletikom? 

Zavisi ko bi još bio u ligi i sa kojim resursima, ali sam siguran da bi navijači bili prezadovoljni. Inače jasno mi je zašto u nabrajanju trofeja preskačeš Ligu šampiona :fantom:

7 minutes ago, 189- said:

prljavo djubre koji ovo radi na svakoj utakmici i nikada ne bude adekvatno kaznjen.

Kojim igračima Čelsija je ovo radio i prošao nekažnjeno?

16 minutes ago, 189- said:

znate svi da nisam neki ljubitelj VARa, ali ako je situacija takva da se već koristi u praktično celoj ligi mislim da bi bilo najpoštenije uvesti ga i na utakmice liverpula

Edited by Pokojni Ruxin

Iz nekog razloga nowadays sudije štite brazilske DMove kao da su najveće fudbalsko blago. Fernandinjo, Fabinjo i Kazemiro imaju najbolji status kod sudija na svetu.

kakav smešan gol

They all count :fantom:

Edi Mačketiah nastavlja seriju

oće nketiah produžiti ugovor?

30 minutes ago, copkillah said:

Kojim igračima Čelsija je ovo radio i prošao nekažnjeno?

zasto je to bitno?

23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Iz nekog razloga nowadays sudije štite brazilske DMove kao da su najveće fudbalsko blago. Fernandinjo, Fabinjo i Kazemiro imaju najbolji status kod sudija na svetu.

da, fernandinho je mozda i najgori od svih.

Šta oni gledaju pola sata?! :ph34r:

3 minutes ago, John Coltrane said:

Šta oni gledaju pola sata?! :ph34r:

Pokusaj ubistva, a da nisu smirili Rafinju saigraci, bio bi jos jedan crveni.

Lep fudbal igra Arsenal.

Edited by Milošica

4 minutes ago, 189- said:

zasto je to bitno?

je l' možeš da mi odgovoriš ili ne?

Kakav praznik fudbala u Lesteru

Ayling ponikao u našoj akademiji, dođe 10 godina kasnije i uleće sa 2 noge najperspektivnijem klincu. Pa mamu ti jbm.

Edited by Mindaugas Žukauskas

Ne bih imao nista protiv da Leeds ostane na 18. mestu pa da naredne sezone u Brodu imamo nekoliko zanimljivih derbija Jorksira. :cool:

Guest
This topic is now closed to further replies.