Pokojni Ruxin Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 nadali smo se svi malo zanimljivijoj borbi za titulu ove sezone, kakva šteta 1 Link to comment
James Marshall Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Okretanje obavezama u kup takmičenjima Link to comment
ArleKino Posted May 7, 2022 Author Share Posted May 7, 2022 Čestitke Ruksi na tituli, a Flopu želim da nikad više ne osvoji ništa. U suštini, Arsenalu donekle igra i remi ovdje. Dobijemo li Leeds, idemo na +4 u odnosu na Spurse uoči derbija. Ne znam kako je majstor komentator zaključio da Spursi drže sve u svojim rukama. 1 1 1 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Just now, Pokojni Ruxin said: nadali smo se svi malo zanimljivijoj borbi za titulu ove sezone, kakva šteta Nemoj tako lako da odustaješ, drugi ste samo na minimalnu gol razliku, ima još dosta da se igra. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 klop prodo kad je izvadio robertsona koji uvek može jednim potezom da reši meč, i kad im nije reko da su bolji od totenhema Link to comment
radnik Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Jbga, umor i kratak roster. Hoces minus 14 od januara da juris i sva 3 finala kupova da igras Link to comment
Baldrick S. Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: nadali smo se svi malo zanimljivijoj borbi za titulu ove sezone, kakva šteta Svi su se nadali da Siti osvoji Ligu Sampiona. Kad igrate u Parizu? Link to comment
Bogotac Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 u slucaju istog broja bodova,sta se gleda? Link to comment
Baldrick S. Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 (edited) G razlika sry, preteko me rahmetli. Danas je Salah digao ruke vise puta i uradio manje nego publika na koncertu Galije kad ide "Ma digni ruku...". Edited May 7, 2022 by Zlurad Link to comment
Weenie Pooh Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 2 minutes ago, Zlurad said: Danas je Salah digao ruke vise puta i uradio manje nego publika na koncertu Galije kad ide "Ma digni ruku...". Nije mi jasan uopšte, jedan na jedan izgleda nije hteo da proba, ali zato kad god se našao jedan na dva, odmah se zabijao i gubio loptu. Link to comment
Recommended Posts