Jean-Luc Picard Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Nisam gledao utakmicu, ali sad vidim izjednačujući gol. Pa jeli moguće da je ono priznato.
Baldrick S. Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Engleske sudije. Ako nije namerno onda nista.
Mindaugas Žukauskas Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Po novim pravilima jbg Deluje mi da svake godine imamo nova pravila za handballing
Mindaugas Žukauskas Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Komentator naravno gusla da se VAR ne koristi iz nekog razloga na Trafordu. Vratite Plavšića
Weenie Pooh Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Najavljuju veliki povratak Tijaga za Kardif sutra, ne znam zašto, ali dobro. 1
Lancia Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Najavljuju veliki povratak Tijaga za Kardif sutra, ne znam zašto, ali dobro. Kad se setim kako si bio xepi sto dolazi u Liverpul decko je ko njegov brat jedna od najprecenjenijih prica za malu decu. Jos uvek uz njegovo ime po inerciji pisu talenat, do kad vise?¿
Profesionalac Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Šta je sve Čelzi uspeo da promaši u periodu od 50-65' I dalje je 1-1.
Weenie Pooh Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Pa na papiru je tačno ono što Liverpulu treba. Još nisu izgubili utakmicu kad on i Fabinjo drže sredinu. Problem je što ga više nema nego što ga ima @Lancia
Lancia Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Just now, Weenie Pooh said: Pa na papiru je tačno ono što Liverpulu treba. Još nisu izgubili utakmicu kad on i Fabinjo drže sredinu. Problem je što ga više nema nego što ga ima @Lancia To vise govori kakva vam je liga, nego sto je Tjago neki opak igrac. Btw, svidja mi se Karvaljo, taj sto ste se nameracili da ga pazarite.
Recommended Posts