Jeremija Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 A kad je pa Everton bio nešto posebno dobar sem pre 35-40 godina, kad sam i ja bio malo dete? Pamtim onu sezonu s Mojesom kad su umalo ušli u LŠ i prvu sa Martinezom, i to je to. 1
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, goofs said: Evo brzinski za poslednjih pet godina, Everton na jakom petom mestu Fala, tako nesto sam i pretpostavljao. Jbt, dodje mi da im se prijavim za menadzera:)
ArleKino Posted January 16, 2022 Author Posted January 16, 2022 11 minutes ago, Lancia said: Voleo bih da vidim neku tabelu potrosene love, neverovatno kako je Everton svake godine tako los. Znaš kakva je politika Barce od Neymarove prodaje? E Everton je ta Barca za sirotinju. 1
Weenie Pooh Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 5 minutes ago, Jeremija said: Pamtim onu sezonu s Mojesom kad su umalo ušli u LŠ 2005. zavšili četvrti ali ih zajebao LFC pa osvojio 1
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 minutes ago, Jeremija said: A kad je pa Everton bio nešto posebno dobar sem pre 35-40 godina, kad sam i ja bio malo dete? Pamtim onu sezonu s Mojesom kad su umalo ušli u LŠ i prvu sa Martinezom, i to je to. Ja sam emotivno vezan za Everton, secas se svojevremeno bio kosrkaski turnir u Bgd-u ''Tim moje ulice'', jedne godine smo bili Everton, druge Krcma Boka. Bio naslov u Sportu Krcma Boka razbila Harlem, posle smo pukli u produzetku od juniora Radnickog FOB-a. 1
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 4 minutes ago, ArleKino said: Znaš kakva je politika Barce od Neymarove prodaje? E Everton je ta Barca za sirotinju. Barsa je imala idiota od Bartomeua i polako ce da se izvuce, ovi majstori nemaju nameru.
Jeremija Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, Weenie Pooh said: 2005. zavšili četvrti ali ih zajebao LFC pa osvojio Ako se dobro sećam, niste ih previše zaebali, igrali su kvalifikacije, pa ispali od Villjareala, čak ste i vi (kao šampioni) morali da igrate kvalifikacije.... 1
cartman Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 tako je.. igrali u Sofiji i protiv TNS-a ako se ne varam 1
Weenie Pooh Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 36 minutes ago, Jeremija said: Ako se dobro sećam, niste ih previše zaebali, igrali su kvalifikacije, pa ispali od Villjareala, čak ste i vi (kao šampioni) morali da igrate kvalifikacije.... Dobro, ali da su prošli kvalifikacije opet bi morali da dele prihode sa četiri engleska tima umesto sa tri. Ovako su bili fini pa ispali, a i šta će im blamiranje po grupama. Everton je realno najviše ujebao Hejsel jer su sredinom osamdesetih bili baš jaki, a zbog Liverpula popili suspenziju sa svim ostalim Englezima. Od tada se nisu vratili na isti nivo.
Jeremija Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Dobro, ali da su prošli kvalifikacije opet bi morali da dele prihode sa četiri engleska tima umesto sa tri. Ovako su bili fini pa ispali, a i šta će im blamiranje po grupama. Everton je realno najviše ujebao Hejsel jer su sredinom osamdesetih bili baš jaki, a zbog Liverpula popili suspenziju sa svim ostalim Englezima. Od tada se nisu vratili na isti nivo. Dobro, Heysel je zasmetao svima, ali ipak tada nije ležalo ni toliko para, a ni toliko prestiža u evropskim takmičenjima, a kod njih se pojavljuje jak pad još od negde recimo osmadeset sedme, sećam se, kupovao sam razne menadzere (uglavnom za C64, a posle i Amigu) u tom nekom periodu, Everton je svake sezone bio u padu, a onda kad se i zvanično oformila Premijer Liga, baš se nekako nisu snašli.
Baldrick S. Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Cuti copi, ako siti ovako nastavi i mi cemo da budemo blizi Brnliju nego Pepovoj masini 1
189- Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 dve i po nedelje od pocetka prozora i ni traga i glasa o novom levom beku
copkillah Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 26 minutes ago, 189- said: dve i po nedelje od pocetka prozora i ni traga i glasa o novom levom beku Kurzawa ništa?
Jean-Luc Picard Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Meni ne trebaju novi igrači. Samo da odu Masuaku i Jarmolenko.
Recommended Posts