April Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Stvarno Šimpre, jebo Partizan, ovo je zanimljivije Nemoj da te nema 1 2
gospa buba Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 a gde se ovo gleda?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
johan nagel Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Нигде, читамо Шимпрове извештаје и склапамо коцкице у глави. 1
gospa buba Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 a on direktno prenosi iz mozga ili negde gleda na televizorima?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
msv Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 52 minutes ago, gospa buba said: a gde se ovo gleda? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto K1 Ne pokušavajte da gledate, nebo/zemlja 1
Singer Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 simpr treba da ima povlašćeni forumski status samo zbog ove teme 3
shimpu Posted June 17, 2022 Author Posted June 17, 2022 5 minutes ago, Singer said: simpr treba da ima povlašćeni forumski status samo zbog ove teme OK, moze tako 1
shimpu Posted June 18, 2022 Author Posted June 18, 2022 Rasin brat nema zenu i decu, ali kaze da mnoga deca iz komsiluka lice na njega 3
shimpu Posted June 18, 2022 Author Posted June 18, 2022 (edited) rasin otac je poreklom crnogorac i goca je odusevljena kako on postuje svoju suprugu, odnosno rasinu majku, a majka je kao ona ribica iz finding nemo sto je dovede jedan od morskih pasa na sastanak antijeditelja ribe...samo ceka kad ce ovaj da klepi preko usta Edited June 18, 2022 by shimpr 3
Lezilebovich Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 (edited) Simpre, vrati se Quote Tržanova je nedavno proslavila 11 godina ljubavi sa svojim suprugom Rašom i otkrila da nije bio plan da se njihova veza pretvori u bark. "Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije", rekla je Goca. https://nova.rs/zabava/showbiz/goca-trzan-rasa-je-trebalo-da-bude-avantura-koja-ce-mi-nahraniti-ego/ Edited August 20, 2022 by Lezilebovich 2
Midžeta Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ovo me podseti ,kaze mi komsinica pre neki dan kad sam je srela "Jao videla sam Rašu".Reko ko je Raša, sta se desava??? "Pa muz od Goce Trzan, sto imaju onu emisiju, dovezao neke ne znam verovatno kolege pa sam ga prepoznala" I onda je na sve to dodala kako zena mora da bude mnogo nenormalna da se uda za nekog toliko mladjeg. Ali ovo sve je realno nebitno i Simpre vrati se 2
Patty Lee Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Uhvatila sam jednom ovo na tv-u, ali u pravu je @msv nije to to, tj. Šimprov dajdžest je mnogo mnogo mnogo bolji. Videla sam deo kad Goca i Raša odgovaraju na pitanja i komentare sa (valjda) instagrama, bilo je mega neprijatno i, rekla bih, čak depresivno. Ona bljuje pasivnu-agresiju na svaki negativni komentar i naizmenično preti Raši batinama jer ovaj ne može da sedi mirno na jednom mestu + stalno joj nešto dobacuje i podjebava, pa je dekoncentriše. Al ne mogu da provalim jel im stvarno takva dinamika (greote) ili glume (zašto bi to radili tj. zašto bi glumili baš ovo, oboje ispadaju debilčine). Long live shimpr 4 1
Recommended Posts