Jump to content
IGNORED

Moj savrseni brak

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Mil@n said:

Jedino logično objašnjenje mi je da voli da ga tuku tj da mu to pričinjava neku dozu zadovoljstva, seksualnu možda. Ne zajebavam se.

Ja mislim da ti mučnici tamo sve fejkuju za šaku dolara. Uključujući i tuče, sex, trudnoće i pobačaje. Scenario i to loš napisan od strane DJ Žexa i nekog ekvivalenta sa Hepija. Bolest kao takva. 

Edited by mraki
  • +1 2
Posted
1 hour ago, James Marshall said:

A zašto bismo? Čovjek je otvorio gdje je otvorio, možda on misli da to tu pripada. Je li zaista to toliko bitno? 

zato što treba tamo da bude, čovek je pogrešio, vi ga ispravite, u čemu je problem?

• +1 1
Posted

Napio se sinoć od penala, dajmo mu slobodan dan danas 

Posted

Goca je isla sa drugaricom u soping, kupila je jakne u nekom predrkanom butiku, onda su otisle na rucak, drugarica nista ne jede, nece da se goji. Rasa kaze da su stari Grci radjali decu u poznim godinama i da su deca zbog toga pametnija. 

• Wub 1
  • Haha 4
Posted

Izgleda su Rašu začeli u staračkom domu onda

• Haha 2
Posted

Goca je bila nervozna i nije nista mogla nista da sprema za dorucak i dala je Rasi bananu, a on je rekao kara banana. Goci se taj komentar nije svideo

• +1 3
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Goca nije zadovoljna sto joj cerka ima 4 cetvorke. Pitala je Rasu sta da rade i da li da joj uskrate izlaske i telefon. Rasa je rekao da ce sve biti u redu ako joj zabrane da izlazi do kasno. Pravi pedagog i roditelj nema sta

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Bravo shimpr!

On 9.8.2021. at 20:24, Locust said:

Sećam se kada se za 1 ćušku ili malo jače guranje fasovala diskvalifikacija. Sada su na korak od toga da dozvole ubadanja i davljenja.

Davljena su dozvoljena. Kristijan je pred obezbeđenjem uspavao neku kamenjarku (rear naked choke).

Od četvrtog minuta cirka

Posted

Očigledno nisam u toku. :dry: Kakva divota.

• 9 months later...
Posted

Rasa je obajsnio Goci da je on dobar muz jer je nikada nije tukao. Njegova majka je pitala Gocu kako napreduju u pravljenju deteta, a ova je odgovorila da i dalje nema nista i da bi zeleli da usvoje dete. Rasa je rekao da sledeci pokusaj oplodnje biti uspesan, ima vremena, jos su mladi

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 3
  • Hvala 1
Posted

Уплаших се да нема више извештаја с овог сад већ култног серијала.

• +1 5