Jump to content

Moj savrseni brak

Featured Replies

Ja sam tek sad shvatio da su shimpr i sherman nisu ista osoba. :huh:

zapravo jesmo, on je moj alter ego koji se oteo kontroli i poceo da navija za partizan. ili je mozda obrnuto....

Bez šale, ja sam vas nekako merdžovao u jednog kul lika.

Valjda je jedan od vas (ili obojica) pravio dužu pauzu pa mi baš bilo drago što opet piše (te). Ništa mi više nije jasno.

Koji ima činčilu? 

^ bejah ubedjen da si grobar :( 

Edited by cedo

nemam pojma iskreno,  ja imam dabra a shimpr valjda ribice dulenceta i novicu

nisam grobar cedo, daleko bilo

Edited by sherman

Напусти сахрану! 
pa bukvalno :rolf:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

To ste se sad nešto podelili i ko zna šta uradili sa sirotom činčilom. 
Nećete me ubediti da ste oduvek bili dvojica. :dry:

Edited by mraki

Sermane lisico vracaj cincile!

Javite mi na pp ako Goca obnaroduje dude.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

11 hours ago, shimpr said:

Zele da imaju dete i svako vece imaju seksualni odnos u nadi da ce zatrudneti. Rasi nije jasno kako nece da se uhvati, a onda mu je Goca objasnila da ona vise nije omladinka. Ako bude decak, zvace se Vid, a devojcica Vida. Krenuce na vestacku oplodnju. Njihovo zajednicko misljenje je da je trebalo ranije nesto da preuzmu. Inace Goca Rasu zove Milisav, a Rasa Gocu Zozi

Možda zato što nisam porodični čovek, ali ima li šta ne-seksije od tog teranja (na seks) radi pravljenja dece?

19 hours ago, mraki said:

To ste se sad nešto podelili i ko zna šta uradili sa sirotom činčilom. 
Nećete me ubediti da ste oduvek bili dvojica. :dry:

ne znam u kom delu mozga je bila sačuvana ta informacija, setila sam se da se činčila zvala džun :lol:

Možda zato što nisam porodični čovek, ali ima li šta ne-seksije od tog teranja (na seks) radi pravljenja dece?
Mmm

Na početku sam vas upozorio da je Goca istinska umetnica

Tako kažu, nije moje da pričam

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

zapravo jesmo, on je moj alter ego koji se oteo kontroli i poceo da navija za partizan. ili je mozda obrnuto....
Tvoje obrnuto ili njegovo obrnuto?

... Shiit has hit the fan

• 2 weeks later...
  • Author
  • Popular Post

Bio sam na odmoru pa nisam gledao cele prosle i ove nedelje. Vratio sam unazad da pogledam epizodu od jutros, cini mi se da migu da veacam do 10 dana. Nisam mogao da izdrzim da gkedan sve rwdom jer sam zeleo da vidim sta im se najnovije desilo pa sam zato pogledao najnoviju, a planiram da ovih dana pogledam i ostale epizode. Goca zamera Rasi jer je ovaj stalno vata i drpa za sise. Recimo stoje na semaforu i on joj pipa sise, a njoj to smeta. Ne pipa je kad su kod psihologa. I dalje rade na potomstvu sto je zaista lepo. Rasa tvrdi da ona moze da bez problema zatrudni i sa 50 godina jer izgleda bolje od nekih mladjih riba