mraki Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Ja sam tek sad shvatio da su shimpr i sherman nisu ista osoba. 2 2
sherman Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 zapravo jesmo, on je moj alter ego koji se oteo kontroli i poceo da navija za partizan. ili je mozda obrnuto.... 1
mraki Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Bez šale, ja sam vas nekako merdžovao u jednog kul lika. Valjda je jedan od vas (ili obojica) pravio dužu pauzu pa mi baš bilo drago što opet piše (te). Ništa mi više nije jasno. Koji ima činčilu? 1
cedo Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 (edited) ^ bejah ubedjen da si grobar :( Edited July 23, 2021 by cedo
sherman Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 (edited) nemam pojma iskreno, ja imam dabra a shimpr valjda ribice dulenceta i novicu nisam grobar cedo, daleko bilo Edited July 23, 2021 by sherman
gospa buba Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Напусти сахрану! pa bukvalno sent from novi mnogo jak bubamoto.
mraki Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 (edited) To ste se sad nešto podelili i ko zna šta uradili sa sirotom činčilom. Nećete me ubediti da ste oduvek bili dvojica. Edited July 23, 2021 by mraki
Mil@n Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Javite mi na pp ako Goca obnaroduje dude. Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Jeremija Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 11 hours ago, shimpr said: Zele da imaju dete i svako vece imaju seksualni odnos u nadi da ce zatrudneti. Rasi nije jasno kako nece da se uhvati, a onda mu je Goca objasnila da ona vise nije omladinka. Ako bude decak, zvace se Vid, a devojcica Vida. Krenuce na vestacku oplodnju. Njihovo zajednicko misljenje je da je trebalo ranije nesto da preuzmu. Inace Goca Rasu zove Milisav, a Rasa Gocu Zozi Možda zato što nisam porodični čovek, ali ima li šta ne-seksije od tog teranja (na seks) radi pravljenja dece? 1
slepa živana Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 19 hours ago, mraki said: To ste se sad nešto podelili i ko zna šta uradili sa sirotom činčilom. Nećete me ubediti da ste oduvek bili dvojica. ne znam u kom delu mozga je bila sačuvana ta informacija, setila sam se da se činčila zvala džun 1
April Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Možda zato što nisam porodični čovek, ali ima li šta ne-seksije od tog teranja (na seks) radi pravljenja dece?MmmNa početku sam vas upozorio da je Goca istinska umetnicaTako kažu, nije moje da pričamSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 zapravo jesmo, on je moj alter ego koji se oteo kontroli i poceo da navija za partizan. ili je mozda obrnuto....Tvoje obrnuto ili njegovo obrnuto? ... Shiit has hit the fan
Popular Post shimpu Posted August 4, 2021 Author Popular Post Posted August 4, 2021 Bio sam na odmoru pa nisam gledao cele prosle i ove nedelje. Vratio sam unazad da pogledam epizodu od jutros, cini mi se da migu da veacam do 10 dana. Nisam mogao da izdrzim da gkedan sve rwdom jer sam zeleo da vidim sta im se najnovije desilo pa sam zato pogledao najnoviju, a planiram da ovih dana pogledam i ostale epizode. Goca zamera Rasi jer je ovaj stalno vata i drpa za sise. Recimo stoje na semaforu i on joj pipa sise, a njoj to smeta. Ne pipa je kad su kod psihologa. I dalje rade na potomstvu sto je zaista lepo. Rasa tvrdi da ona moze da bez problema zatrudni i sa 50 godina jer izgleda bolje od nekih mladjih riba 6 4
Recommended Posts