shimpu Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Goca trzan i njen 14 godina mladji suprug rasa su glavni akteri ove emisije...kamere ih snimaju od jutra do mraka i prate njihive zivote...tu su naravno prisutne porodicne razimirice i sve sto prati jedan brak...pojavljuje se i gocina cerka iz prvog braka...ona je sad u pubertetu, slusa rastu i prati tiktok...goca i rasa idu na terapije kod bracnog savetnika jer je velika razilika u godinama izmedju njih dvoje...ona stalno zeli da idu negde, a on samo drnda telefon i ide u teretanu...ne znam koje je njegovo zanimanje i cime se bavi, a pogledao sam skoro sve epizode...zna da svira klavijaturu i ide sa gocom kad ona radi u studiju...juce su isli u kosutnjak...cerka i rasa nisu zeleli da idu, bilo je vruce...goca zamera rasi zato sto on vozi sporo, a ona vozi zustro...preporucujem da svi gledaju, kanal k1 2 6
SNARC Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Ja bih gledao samo da vidim hoce li se razvesti i od ovog...pa da onda biro za zaposljavanje uvede novo zanimanje "Bivsi muz Goce Trzan" .
gospa buba Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 nisam sigurna da se ona bash toliko udavala a i da jeste kolko se secam, njoj se udavanje iz naroda kvalitetno obilo o glavu...sent from novi mnogo jak bubamoto.
Jumanji Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Ja mislila da pisete o nekim licnim iskustvima, sto me u startu iznenenadilo. A bas i nisam morala da saznam da i taj rijaliti postoji. Jos mi je ona retko neprijatna osoba. 7
Jeremija Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Na stranu što ne gledam reality-je, što je Goca vulgarna, bučna i neprijatna, a jedini kriterijum za biranje muževa je (izgleda) seks, ali ono što je meni fascinantno je da iz gornjeg opisa brak ispada baš onako kako ga i ja zamišljam; težak, dosadan i mukotrpan posao.
msv Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 2 hours ago, vookela said: Gde se emituje taj kanal, jel ima na sbb? Samo Telekom&co
Taihoskopija Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 7 hours ago, shimpr said: ...zna da svira klavijaturu i ide sa gocom kad ona radi u studiju...juce su isli u kosutnjak...cerka i rasa nisu zeleli da idu, bilo je vruce...goca zamera rasi zato sto on vozi sporo, a ona vozi zustro...preporucujem da svi gledaju, kanal k1 ❤️
Popular Post shimpu Posted July 4, 2021 Author Popular Post Posted July 4, 2021 Da, goca je jedna iritantna seksomanka i cini mi se da je umislila da je bogomoljka koja moze da pojede muzjaka nakon seksa...i sva je nekako nedojebana...na toj istoj televiziji ima i svoju emisiju gde radi kao voditelj i dovodi raznorazne goste i onda pricaju o svemu i svacemu...eto ima svoju emisiju, svoj rialiti, pa mozda ne bi bilo lose da vodi i jutarnji program, crkveni kalendar, kviz gde bi ujedno bila i takmicar, zatim moze laku noc deco, dnevnik 2 i na kraju nek se jebe i u picku i u normalno i to neka ide nakon ponoci 18+ 4 9
DrIlic Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Nemoj da im dajes ideje. Jedino je dobro sto ta televizija ima gledanost na nivou statisticke greske, pa sta god da rade neprimetni su, kao Hepi pre jedno 10tak godina.
April Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 U moje vreme se pričalo da je Goca istinska umetnicaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Popular Post shimpu Posted July 10, 2021 Author Popular Post Posted July 10, 2021 ove nedelje sam pogledao samo dve epizode...rasa je skrenuo paznju goci da se ugojila i da bi trebalo vise da vezba, a ona je svesna da je vec u godinama i plasi se da ce je on ostaviti ako se bude opustila...zatim se otisli u jednu od onih fensi teretana gde svako ima licnog instruktora...goca se umorila, mislio sam da ce joj srce puci...zatim su isli u soping gde je ona zele da isproba 7-8 haljina, a rasa joj je rekao da joj sve haljine lepo stoje, a nije je ni pogledao...zatim su se posvadjali i goca je sama izasla iz lokala i saplela se o dezobarijeru...naravno tu su i nezibezne seanse kod psihologa...mislim da im dosta pomazu saveti koje im da bracna savetnica 1 1 6 2
shimpu Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 Trebalo je da idu na more, Rasa nije zeleo da ide, doslo je napete atmosfere, Goca je odlucila da ide sa cerkom, bilo je napeto, Rasa je rekao da ce voziti londosnkim autobusom da obidje Beograd jer ga za 9 godina nije obisao, Goca se plasila da ce Rasa izgubiti macke kad ih bude cuvao i rekla mu jw da ne ukljucuje ves masinu, a onda kad su njih dve krenule, Rasa je rekao da zeli da ide i on i onda su se njih svoje zagrlili i poljubili. Medjutim, na kraju si njih dve otiale bez njega jee su se opet posvadjali. 1 2 3 2
Recommended Posts