Milošica Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Luka ima bolje procente iz step beka preko ruke sa 8 metara nego kada je sam na 7.
arheolog1981 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Slovenci 14/28 za tri :hail:Prave im decu na ofanzivnom skoku a Valančiunas na klupiSent from my M2002J9G using Tapatalk
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ako se ovako nastavi,organizovace dodatni kvalifikacioni turnir za favoriteSent from my SM-N970F using Tapatalk
April Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 BravoooooKao da smo mi pobediliSent from my Moto G (5S) using Tapatalk 4
April Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ovo što je Murić odigrao na Sabonisu je za udžbenikeSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Eh, odabrao sloveniju, sto bi zurnal reko, sve zbog jedne zene.
Jozef K. Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ali stvarno sam se obradovao kao da su naši. Koliko je dobar Luka. Ali imao je podršku u drugom od ekipe kakvu zaslužuje
arheolog1981 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Lepo skockani Slovenci, mislio sam samo Luka igra dok nisam danas prvi put pogledao.... nas ovakve bi bambergovali.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Slovnci su poslednja dva minuta u trećoj i prvih 5 minuta u četvrtoj igrali bez centra. Tu ulogu je preuzimao Dončić i onaj igrač sa brojem 31. ?! Ovi bilmezi nisu to iskoristili.
Djuro Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Eh, odabrao sloveniju, sto bi zurnal reko, sve zbog jedne zene. Ali kakve... 2
steins Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Just now, arheolog1981 said: Lepo skockani Slovenci, mislio sam samo Luka igra dok nisam danas prvi put pogledao.... nas ovakve bi bambergovali. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Ma kakvi, oni igraju ozbiljnu košarku. I to sa centarsim parom Tobej - Dimec :hail: Vrlo su disciplinovani, odlično se kreću i dobri šuteri. Luka je samo šlag na tortu. I da dodam ovo Na konferenciji za medije posle trijumfa nad Venecuelom (98:70), novinare je zanimalo da li bi se Luka pre odlučio za olimpijsko zlato sa reprezentacijom ili za NBA prsten. „Rekao bih da je to zlatna medalja sa Slovenijom. Kada igrate za svoju državu, to je nešto posebno. Mada mi ne bi smetalo da osvojim i jedno i drugo“, dodao je uz osmeh košarkaš Dalasa.
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Možda bi i Jokić radije zlato sa Slovenijom...
freakns Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 6 minutes ago, steins said: Slovnci su poslednja dva minuta u trećoj i prvih 5 minuta u četvrtoj igrali bez centra. Tu ulogu je preuzimao Dončić i onaj igrač sa brojem 31. ?! Ovi bilmezi nisu to iskoristili. Cancar jbt. on i u Nuggetsima igra centra katkad... od 20 minuta odigranih u sezoni, 7 je igrao centra a Luka je cudo, ali cudo
Recommended Posts