July 4, 20213 yr 8 minutes ago, steins said: Junior je glup na tatu Sent from my SM-N970F using Tapatalk Malo mi je neprijatno zbog faze u kojoj se trenutno nalazi. Napušavaju ga na tribinama a tata mora da sluša. Podseća me na to kada me je trener prvi put kao pionira ubacio da igram za juniorski tim. Edited July 4, 20213 yr by Milošica
July 4, 20213 yr 2 minutes ago, salerokada said: Luka ima brat, bratu 7-8 kg viška. Zamisli tek da je idealan, napravio bi u prvoj cetvrtini TD.
July 4, 20213 yr Malo mi je neprijatno zbog faze u kojoj se trenutno nalazi. Napušavaju ga na tribinama a tata mora da sluša. Podseća me na to kada me je trener prvi put kao pionira ubacio da igram za juniorski tim.Ko ga jebe.Isto mi ga žao ko Filipa ČovićaSent from my SM-N970F using Tapatalk
July 4, 20213 yr Jesu to dali Litvaniji tri poena na poklon? Faul jasno bio pre šuta, na dodavanju ka čoveku koji je pogodio triSent from my M2002J9G using Tapatalk
July 4, 20213 yr Ljudi slovenci od pocetka 4/4 igraju bez centra.:krsta:Sent from my SM-N970F using Tapatalk
July 4, 20213 yr Jesu to dali Litvaniji tri poena na poklon? Faul jasno bio pre šuta, na dodavanju ka čoveku koji je pogodio triSent from my M2002J9G using TapatalkJesu sudjenje je sramotaSent from my SM-N970F using Tapatalk
July 4, 20213 yr Luka ima brat, bratu 7-8 kg viška.Uhvatio foru od mvp-aLiči na Slavišu KoprivicuSent from my Moto G (5S) using Tapatalk