arheolog1981 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Još jedan cunning plan Fibe... treći iz grupe sa Amerikom će biti od strane njih izbambergovan i samim tim će imati najlošiju koš razliku i ispasti. Šta je falilo sistemu dve grupe sa 6 timova pa četvrtfinale.Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1
Filozof manijak Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Ovako su smanjili broj utakmica u grupi. Verujem da ima veze s predugom sezonom. Mada, i meni je taj stariji sistem 6×2 bolji i logičniji.
arheolog1981 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Ovako su smanjili broj utakmica u grupi. Verujem da ima veze s predugom sezonom. Mada, i meni je taj stariji sistem 6×2 bolji i logičniji.Dve utakmice manje, eto taman da su izbacili kvalifikacione turnire i da jednostavno svetsko i kontinentalna budu kvalifikacije... tako bi se svi koji treba našli tamo. Ako kiksneš na dva velika takmičenja toliko da ne budeš ni u kvoti za OI onda jbg i ne treba da budeš tamo. Dakle svetsko prva četiri iz Evrope i finalisti prvenstva Evrope na OI ili tako nešto...Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1
Filozof manijak Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Slazem se, svetska i evropska prvenstva nek budu kvalifikaciona, i to je to. Ukinuti ove besmislene turnire, gde moras da ciljas formu za osvajanje i prolaz na OI, a igre počinju za mesec dana. Nebuloza 4
James Marshall Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Pa FIBA sebi napunila budžet samo tako ovim turnirima, pazi da neće da ukinu, nikad lakša lova, pet dana posla a kapnula koja desetina miliona 1
theanswer Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Galinari umesto Abasa i ostalih 11 istih u rosteru Italijana za Tokio
Djuro Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 (edited) Ameri izgubise pripremnu od Nigerije. #danassviigrajukosarku https://theathletic.com/news/nigeria-mens-basketball-stuns-united-states-making-20-3s-in-exhibition-win/rtHJsBPB8uRa Edited July 11, 2021 by Djuro
theanswer Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 Ako neko naidje na full replay nek javi. Gde inače mogu da se nadju celi mečevi da se gledaju da nije NBA?
Micko8 Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Da Jokic nije ispao to sto je ispao, imali bi realnu sansu za zlato na OI
Micko8 Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 (edited) Ovaj americki tim je mnog tanak u reketu, mozda ih neko i otrese na OI. A ni Popvic na klupi ne ulijeva neko poverenje, covek treba da se penzionise. Edited July 13, 2021 by Micko8
Micko8 Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 (edited) Pukose opet ameri . Ej moj Jokicu ovo ti je bila jedna od retkih prilika da nesto osvojis u svojoj kosarkaskoj karijeri Edited July 13, 2021 by Micko8
Djolle Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Drugi uzastopni poraz USA. Odlicna Australija, Mils neuhvatljiv, brzo ide lopta u napadu... Cini mi se da je jos bolji tim nego onaj koji je ćelava prevara demontirao u Riu.
Recommended Posts