Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

"Nikad nisam video toliko koraka" by Vlade :D

Stvarno, sem onih prvih koraka Mitrovića, ovo sve ostalo bilo prestrogo

• Replies 9.3k
  • Views 495.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

Dva x Vlade pomenuo svirane korake. :D

Radonjic je jedan ozbiljan gospodin & ljudina.

I pored ove skandalozne kradje mi smo utakmicu izgubili zbog Radonjica. Covek drzi Lazica poslednjih 5 minuta a da ni on ne zna zasto. Sa Lazicem igramo u napadu 4 na 5 svako ko ga cuva se lagano povlaci i gleda da pomaze gde treba. I sad ovaj poslednji minut igra sa Markovicem i Lazicem a Dzoni i Dobric kadar nevera. Tajmauti su mu katastrofa, nista sa nista i sad mi je jasno zasto useremo svaki napad posle istih. Ovo ako ode u petu utakmicu niko ziv nece izaci iz Pionira dok Zvezda ne pobedi.
Za Aba ligu bi bilo najpametnije da uvede pravilo ako finale igraju Zvezda, Partizan i Buducnost ista se imaju igrati pred praznim tribinama i a u picku materinu.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Cestitke na dobroj borbi.

3 minutes ago, Moća said:

I pored ove skandalozne kradje mi smo utakmicu izgubili zbog Radonjica. Covek drzi Lazica poslednjih 5 minuta a da ni on ne zna zasto. Sa Lazicem igramo u napadu 4 na 5 svako ko ga cuva se lagano povlaci i gleda da pomaze gde treba. I sad ovaj poslednji minut igra sa Markovicem i Lazicem a Dzoni i Dobric kadar nevera. Tajmauti su mu katastrofa, nista sa nista i sad mi je jasno zasto useremo svaki napad posle istih. Ovo ako ode u petu utakmicu niko ziv nece izaci iz Pionira dok Zvezda ne pobedi.
Za Aba ligu bi bilo najpametnije da uvede pravilo ako finale igraju Zvezda, Partizan i Buducnost ista se imaju igrati pred praznim tribinama i a u picku materinu.

Zato sto se kosarka ne igra samo u napadu.

Suđenje je bilo domaćinski očekivano. Atmosfera užasna, takođe očekivana. Kako seješ tako ćeš i da žanješ, kao što rekoh nismo mi Švajcarska.Napuštanje sudija na 50sek do kraja teatralno i nepotrebno. Zvezda u svakom slučaju ne može izgubiti ovo. 

Edited by theanswer

Zato sto se kosarka ne igra samo u napadu.
Ako ces tako onda trenutno i Holins i Dobric igraju bolju odbranu od Lazica a i mogu i da odigraju nesto u napadu.

Sramotne role Voltersa i Ivanovića, naročito ovog prvog koji doslovno nije želeo da igra.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Sramotne role Voltersa i Ivanovića, naročito ovog prvog koji doslovno nije želeo da igra.

Povređen je valjda. Bilo je upitno da li će se skidati.

Just now, Moća said:

Ako ces tako onda trenutno i Holins i Dobric igraju bolju odbranu od Lazica a i mogu i da odigraju nesto.

0 poena Voltersa i Vajta, 6 poena sa centarskih pozicija, zaista je preambiciozno tvrditi da smo izgubili utakmicu jer je igrao Lazic pet minuta u poslednjoj cetvrtini.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Volters je igrao sa povredjenim zglobom, na ovom ledu. 

Mene apsolutno zadivljuje da neko uopste ima snage da komentarise kosarku u uslovima u kojima je odigrana utakmica. Da ne bude zabune, pre svega mislim na stanje parketa. Ovo jednostavno ne sme da se ponovi u petak, ako opet bude ovoliko klizavo nadam se da ce Obradovic i Radonjic zajedno povuci igrace s parketa.

Interesantno je koliko Zvezdini igrači ne znaju pravila i stalno prave korake, dok su Partizanovi to puno bolje savladali i jako retko im se dešava, šta više, utiska sam da im sudije prestrogo to dosuđuju.

Ne treba nikad generalizovati ali Luka Mitrović bi mogao u nekom folkloru da igra. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.