Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 "Nikad nisam video toliko koraka" by Vlade Stvarno, sem onih prvih koraka Mitrovića, ovo sve ostalo bilo prestrogo 1
Moća Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 I pored ove skandalozne kradje mi smo utakmicu izgubili zbog Radonjica. Covek drzi Lazica poslednjih 5 minuta a da ni on ne zna zasto. Sa Lazicem igramo u napadu 4 na 5 svako ko ga cuva se lagano povlaci i gleda da pomaze gde treba. I sad ovaj poslednji minut igra sa Markovicem i Lazicem a Dzoni i Dobric kadar nevera. Tajmauti su mu katastrofa, nista sa nista i sad mi je jasno zasto useremo svaki napad posle istih. Ovo ako ode u petu utakmicu niko ziv nece izaci iz Pionira dok Zvezda ne pobedi. Za Aba ligu bi bilo najpametnije da uvede pravilo ako finale igraju Zvezda, Partizan i Buducnost ista se imaju igrati pred praznim tribinama i a u picku materinu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 3 minutes ago, Moća said: I pored ove skandalozne kradje mi smo utakmicu izgubili zbog Radonjica. Covek drzi Lazica poslednjih 5 minuta a da ni on ne zna zasto. Sa Lazicem igramo u napadu 4 na 5 svako ko ga cuva se lagano povlaci i gleda da pomaze gde treba. I sad ovaj poslednji minut igra sa Markovicem i Lazicem a Dzoni i Dobric kadar nevera. Tajmauti su mu katastrofa, nista sa nista i sad mi je jasno zasto useremo svaki napad posle istih. Ovo ako ode u petu utakmicu niko ziv nece izaci iz Pionira dok Zvezda ne pobedi. Za Aba ligu bi bilo najpametnije da uvede pravilo ako finale igraju Zvezda, Partizan i Buducnost ista se imaju igrati pred praznim tribinama i a u picku materinu. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Zato sto se kosarka ne igra samo u napadu.
theanswer Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 (edited) Suđenje je bilo domaćinski očekivano. Atmosfera užasna, takođe očekivana. Kako seješ tako ćeš i da žanješ, kao što rekoh nismo mi Švajcarska.Napuštanje sudija na 50sek do kraja teatralno i nepotrebno. Zvezda u svakom slučaju ne može izgubiti ovo. Edited June 1, 2022 by theanswer 1 1
Moća Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Zato sto se kosarka ne igra samo u napadu.Ako ces tako onda trenutno i Holins i Dobric igraju bolju odbranu od Lazica a i mogu i da odigraju nesto u napadu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sramotne role Voltersa i Ivanovića, naročito ovog prvog koji doslovno nije želeo da igra.
fandorin Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, Dankan Ajdaho said: Sramotne role Voltersa i Ivanovića, naročito ovog prvog koji doslovno nije želeo da igra. Povređen je valjda. Bilo je upitno da li će se skidati. 1
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, Moća said: Ako ces tako onda trenutno i Holins i Dobric igraju bolju odbranu od Lazica a i mogu i da odigraju nesto. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 0 poena Voltersa i Vajta, 6 poena sa centarskih pozicija, zaista je preambiciozno tvrditi da smo izgubili utakmicu jer je igrao Lazic pet minuta u poslednjoj cetvrtini.
Joe D Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Sramotne role Voltersa i Ivanovića, naročito ovog prvog koji doslovno nije želeo da igra. Volters je igrao sa povredjenim zglobom, na ovom ledu. 3
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Mene apsolutno zadivljuje da neko uopste ima snage da komentarise kosarku u uslovima u kojima je odigrana utakmica. Da ne bude zabune, pre svega mislim na stanje parketa. Ovo jednostavno ne sme da se ponovi u petak, ako opet bude ovoliko klizavo nadam se da ce Obradovic i Radonjic zajedno povuci igrace s parketa. 2
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Interesantno je koliko Zvezdini igrači ne znaju pravila i stalno prave korake, dok su Partizanovi to puno bolje savladali i jako retko im se dešava, šta više, utiska sam da im sudije prestrogo to dosuđuju.
theanswer Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ne treba nikad generalizovati ali Luka Mitrović bi mogao u nekom folkloru da igra.
Recommended Posts