cvrlle Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 posto je milicicu propao posao s rusima za jabuke predlazem da donira protivgradne mreze pioniru da mozemo od sledece sezone da gledamo kosarku ko ljudi
pantelia Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ne pravim mnogo pametnih odluka u zivotu, ali jedna od retkih dobrih je ta sto nijednu utakmicu finala nisam gledao (u direktnom prenosu). 3
Milosh76 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Krece Vucicu seceru, a Arena utisava publiku Sudije, ako imaju dostojanstva, mogu samo da se vrate i prekinu utakmicu i zakazu za sutra.A sanse za to su nikakve. A opet, bice vrlo zanimljivo gledati kako ce suditi do kraja.
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 da li je vlade djurovic zaspao u studiju?Ispravlja ledja kao Leri Bird na stolu Sad kao posle ovolikog prekida igrajte košarke .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Milosh76 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ovaj debil sa Arene kaze da je neko "odgurnuo sudiju"
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Šta li su se koji moj i vraćali da igraju ovaj minut.Sledeće moraju bez publike i bez "prijatelja kluba"Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Dobro je, niko se nije povredio ,komšije zadovoljne sudijama. Sada lepo pred praznim tribinama pa da se završava ovo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Covek je 'ladno opalio pesnicom Boltauzera u glavu i utakmica se nastavlja. Mislim da tako nesto u zivotu nisam video. 1
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Imao sreće sudija što pandur postavio štit , prošao ni još gore .Već vidim kako će još sudija tražiti izuzeće Odigrali loše,uslovi katastrofa ali i takvi bi pobedili da u zadnjoj četvrtini sudije nisu malo jele ono što se ne jede.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Milosh76 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Covek je 'ladno opalio pesnicom Boltauzera u glavu i utakmica se nastavlja.[emoji23] Mislim da tako nesto u zivotu nisam video.Nije ga udario, nego odgurnuo, rece debil sa Arene. 1
Recommended Posts