harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sada je potpuno izvesno da Partizan ne može dobiti petu tekmu, ako do nje dođe Samo da igraci odavde izadju zivi, oni nece imati Kalinica, Mitrovica, Lazica, Dobrica i Davidovca da ih zastite i isprate u svlacionicu. Zeljko nece moci sam da to uradi a igraci Partizana mi ne deluju kao takav profil. 1 2
John Coltrane Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 11 hours ago, theanswer said: To je nažalost ustanovljeni Čovičev scenario. Napravimo sranje u prve 2 utakmice kod kuće, to zasigurno izazove reakciju u utakmicama kad se gostuje i onda se dobije alibi za još veće sranje u petoj. Naravno bilo bi super da akcija ne izazove reakciju ali to možda u Švajcarskoj. Sad čvrsto stoji argument “izazivanja reakcije” dok je to u slučaju Lesor bilo na ivici bana.
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ovim tempom ova utakmica će trajati do ponoći .Laza je mnogo jak pa mu sviraju ove faulove Ide uskoro tehnička Radonje.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Nikodije Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 20 i kusur godina svedočimo tome da košarka u Pioniru ne može da se igra kada spoljns temperatura pređe 25, ali nikoga ne boli kurac za to. A Arena zvrji prazna. 3
John Coltrane Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Kakav pas Avramovića I od ovoga mi treba da izgubimo i strepimo?! Ajte molim vas.
Nikodije Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sećam se kad je Vesić pričao da je on konačno rešio decenijske probleme Pionira sa ventilacijom lol 3 3
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Ovde će se neko povrediti ,strasno . Lazarević kad bi povremeno pogodio nešto bio bi baš upotrebljiv igrač. Ovako u odbrani radi posao ali u napadu kada ga ostaviš ništa ,jedino iz nekog utrcavanja.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: Sećam se kad je Vesić pričao da je on konačno rešio decenijske probleme Pionira sa ventilacijom lol varijanta 1: Ali sad se vise tamo ne okupljaju zmije, pacovi i narkomani. Ili to bese neki drugi objekat? varijanta 2: Preslozice kocke ventilaciju pa ce da radi kao air condition.
Nikodije Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Mi koji imamo živaca ovo da gledamo stvarno mnogo volimo košarku 1 1
Recommended Posts