salerokada Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 39 minutes ago, Jumanji said: Rafa prespavao finale pa u pola jedanaest saznao rezultat? Biće da mu je neko rekao da bi bilo pametno da i on čestita posle Rodžera.
Amos Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Sa tim parama usred jula verovatno nije bio prikovan za TV da isprati Beretinija i Novaka. U poolbaru na Arubi striktno ide fashionTV u to vreme. 1 1
salerokada Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Za to vreme Rodžer čuvao decu kod kuće, pa uključio TV usput da gleda pa je zato reagovao odmah. 1
Kreator Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 7 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: I to bi bilo to. Gospođo hvala Vam na svemu i vidimo se sledeće godine! 2
Jumanji Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 A kada smo kod cuvene gospodje, imamo i nove idole ove godine 1
iDemo Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 10 hours ago, mlatko said: A Hrvatica samo sedi i smeška se... Pu a jel znaju ovi iz ATP-ja uopšte odakle je Novakova keva? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Iz Topole, ne? 8 hours ago, Arkadija said: Kao što reče Filozof manijak, ja sam skromna i neambiciozna. U mojoj imaginaciji, Novak se povlači posle osvojenog još jednog AO I još jednog USO, još jednog AO, još jednog RG i još jednog W i onda jos jednog USO. Ne mora tim redosledom - osim onog prvog USO na spisku... Nego, kad smo kod statistike - #objasnio lik sa tvitera: 1 1
urkozamanje Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 7 hours ago, Tsai said: moze predlog za naslov? 21 Open '21 21 in 21
Marvin (Paranoid Android) Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Na kraju krajeva, lako je bilo Novaku ovo da odradi kad ima dobre savetnike 1
Popular Post Redoran Posted July 12, 2021 Popular Post Posted July 12, 2021 Da budem iskren, sasvim sam se opustio na 4-0 u drugom setu. Hoće Đovak da pokloni jednom, ali neće dva puta :D Beretini je gotivac ali je stvarno nekompletan igrač. Šapovalov je realno bio mnogo opasniji, iako nije uzeo set. Ne mogu da se nagledam onog poena koji je izvukao na 15:30 u četvrtom setu. Sve u tom poenu tako lepo sumira Đovakovu veličinu i nedostižnost: njegova početna inicijativa, pa loš forhend koji protvnika insipiriše na sjajan bh slajs koji Đovak jedva vraća i protivniku ostaje samo da zalepi viner što on i radi sa 100 mph, i Đovak koji pretrčava osnovnu liniju da taj viner praktično uhvati poluvolejem, i zgranuti protivnik koji baca drop preko mreže koji iako je relativno loše odigran morao je biti dovoljan, osim ako je na drugoj strani terminator koji već uveliko trči da iskoristi nesavršenost tog drop šota i pretvori je u svoj poen. A to je samo jedan od bogtepita koliko epskih poena koje nam je podario u živim prenosima. Lep dan je bio juče. 11
Jumanji Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Kako iznervirala ona gospodja sa W Viska. Sta rece ne voli Novaka jer je arogantan, pa hahahah [emoji3]Idi bre zeno (bicu pristojna [emoji56])Prognozirao, elem, Visko da ce Engleska da pobedi jos pre pocetka EP, pa kao drzao se toga da ispadne baja, ali tako bi voleo da ih "zabari na*uze samo tako" hahaha
Amos Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Ne znam ko je gospodja ali to za arogantnost je težak bullshit. Eno Jordana živog, najarogantniji čovek na svetu pa svi padaju ničice od divljenja. 1
Jumanji Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Ma lupeta bzvz, FedfanGledam malo pre slikao se i sa osvajacicom u kolicima (inace osvajaca u kolicima koji je i ove godine uzeo W, znam da nesto pomagao ranije). I sad razmisljam, aman covece odakle ti snaga da se slikas sa svima, posvetis vreme svima, ne samo protokolima, gde je armija navijaca i gedalaca, svako ko mu se obrati dobije njegovu paznju svuda i nikad ga nisam videla namrstenog ili neraspolozenog ,ako ga neko ne nervira na konferenciji, a i njima tamo uvek strpljivo odgovara. Neverovatan covek. I onda ova tupi gluposti [emoji849]Plus, plus na sve to PTPA. Jbt 1
Recommended Posts