Jump to content
IGNORED

WB21 za GS20 - Green Milestone

Ros

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, Jumanji said:

Rafa prespavao finale pa u pola jedanaest saznao rezultat?

Biće da mu je neko rekao da bi bilo pametno da i on čestita posle Rodžera.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

179

• Arkadija

105

• duda

92

• Tsai

76

Posted

Sa tim parama usred jula verovatno nije bio prikovan za TV da isprati Beretinija i Novaka. U poolbaru na Arubi striktno ide fashionTV u to vreme. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Za to vreme Rodžer čuvao decu kod kuće, pa uključio TV usput da gleda pa je zato reagovao odmah. :D

• Haha 1
Posted
7 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

ryASaXl.jpg

I to bi bilo to. Gospođo hvala Vam na svemu i vidimo se sledeće godine! :kecman:

• +1 2
Posted

A kada smo kod cuvene gospodje, imamo i nove idole ove godine

8abb35f9e1080e4d265acbe42f1acefb.gif

• Haha 1
Posted
10 hours ago, mlatko said:

A Hrvatica samo sedi i smeška se... Pu emoji57.png a jel znaju ovi iz ATP-ja uopšte odakle je Novakova keva?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Iz Topole, ne?

8 hours ago, Arkadija said:

Kao što reče Filozof manijak, ja sam skromna i neambiciozna. U mojoj imaginaciji, Novak se povlači posle osvojenog još jednog AO

I još jednog USO, još jednog AO, još jednog RG i  još jednog W i onda jos jednog USO. Ne mora tim redosledom - osim onog prvog USO na spisku...

Nego, kad smo kod statistike - #objasnio lik sa tvitera:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
7 hours ago, Tsai said:

moze predlog za naslov? 21 Open '21 :fantom:

21 in 21

Posted

188-77-21

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• Haha 1
Posted

Na kraju krajeva, lako je bilo Novaku ovo da odradi kad ima dobre savetnike :sleep:

• Haha 1
Posted

Kako iznervirala ona gospodja sa W Viska. Sta rece ne voli Novaka jer je arogantan, pa hahahah [emoji3]
Idi bre zeno (bicu pristojna [emoji56])
Prognozirao, elem, Visko da ce Engleska da pobedi jos pre pocetka EP, pa kao drzao se toga da ispadne baja, ali tako bi voleo da ih "zabari na*uze samo tako" hahaha

Posted

Ne znam ko je gospodja ali to za arogantnost je težak bullshit. Eno Jordana živog, najarogantniji čovek na svetu pa svi padaju ničice od divljenja.

• +1 1
Posted

Ma lupeta bzvz, Fedfan

Gledam malo pre slikao se i sa osvajacicom u kolicima (inace osvajaca u kolicima koji je i ove godine uzeo W, znam da nesto pomagao ranije).
I sad razmisljam, aman covece odakle ti snaga da se slikas sa svima, posvetis vreme svima, ne samo protokolima, gde je armija navijaca i gedalaca, svako ko mu se obrati dobije njegovu paznju svuda i nikad ga nisam videla namrstenog ili neraspolozenog ,ako ga neko ne nervira na konferenciji, a i njima tamo uvek strpljivo odgovara. Neverovatan covek. I onda ova tupi gluposti [emoji849]

Plus, plus na sve to PTPA. Jbt

• +1 1
Posted

Ja sam mislila da je ona smrsala

• Tužno 1