Jump to content
IGNORED

WB21 za GS20 - Green Milestone

Ros

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Tsai said:

dobija zabar 3:1

Dobija ali po njonji :fantom:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

179

• Arkadija

105

• duda

92

• Tsai

76

Posted

A sve vreme kao da tempira formu 

Neverovatno 

• +1 1
Posted

Medo, Cici, Mateo, daj jos Vunu na USO :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Vidim da je izjavio da se dvoumi oko Tokija.

„Razočaran sam bio kada sam čuo da neće biti publike. Čuo sam da ima mnogo ograničenja kada je reč o kretanju u selu, da nećemo moći da gledamo druge sportiste i da neću moći da vodim španera, koji je važan deo mog tima. Plan mi je bio da idem na Olimpijske igre, ali sada sam na 50-50“, rekao je Novak.

„Imam ogromnu želju, ali za mene Igre znače i otvaranje sa publikom, interakciju sa drugim sportistima, gledanje drugih turnira. Možda zvuči preoštro, ali za mene to nisu onda Igre. Ne znam zašto ne otkažu,a ko je situacija takva… Čujem da je i japanski narod protiv“.

Posted

Realno, moze i bez te medalje, mislm da je bitniji calendar slam. 

• +1 3
Posted

ma us open je najvazniji. 

ova olimpijada restrikcija ce biti najneuspesnija svih vremena.

za tenisere gren slemovi su najvazniji. olimpijada ni primaci

Posted

Sve ono sto smo pricali da ce njemu da pravi probleme. Prvo nema publike, a Japanci ga jako cene, plus izuzetno strog babl, cuj ne moze da vidi spanera. E pa jbg bas.
A na sve to on se jako lozi da gleda nase, da navija, ma nema od ovog nista. Steta sto nisu prosle izgurali nekako OI.

USO je naravno najvazniji, zna on to, ma koliko zeleo i patio za tom zlatnom medaljom, jebo smec da ga jebo cry.gif

Posted
2 hours ago, Milošica said:

hehe, nema se kud ... sateran u cose :")

kao kad Nemci sovjetima u maju 1945. "cestitaju na viteskoj borbi i nadmetanju koje su delili na bojnom polju"

• Haha 1
Posted

To je Mirka sastavila. Federer proliv od jutros...

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Bravo majstore i hvala ti za sve ove godine. 

• +1 5
Posted
3 hours ago, hefaca said:

Nije odjebo ambasadorku, nije je cuo... Oni koji su je pozvali da stane tu, trebalo je da je predstave... Siguran sam da nije ispao saban.

Sto se tice tenisa, ruzne meceve je dobio... Sad ce da se publika vadi na lepotu...

tako nesto,

Novak jeste komunikativni maher, ali je vrlo tesko, gotovo neizvodljivo u isti tren razgovarati sa visee osoba (obicno po neki plemic, bivsi igrac i sl.) koje te safataju na onoj uskoj krivini pri izlasku iz hodnika..

na proslom (ili pretproslom vec) Wb je slicno tako, prilikom iste marsute, "iskulirao" nikog drugog do Rod Lejvera dok mu se ovaj obracao, to mi je ostalo u secanju.

čiča je pre i posle te 'zgodice' imao razlicite iskaze prilikom novinarskih smaranja oko goat price, vecnih listi i sl. ali to je neka druga tema. nebitno sad

Posted
5 hours ago, Lancia said:

@Jumanji jel spreman gif?¿

Haha ovo tek sada vidim 😀

Ali eto, znam sta treba 😎

• +1 1