Jump to content
IGNORED

WB21 za GS20 - Green Milestone

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mos said:

Jbt, ova nasa debilka sto se ubacuje :isuse:

Odjebo je Nole rutinski

• +1 1
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

179

• Arkadija

105

• duda

92

• Tsai

76

Posted
1 minute ago, salerokada said:

Što je islulirao ovu ambasadorku. :)

Ali koja seljančura jbt.

"Mogu li da vam čestitam, ja sam ambasadorka Srbije" :isuse:.

Ma mrš bre bagro.

• +1 3
Posted

Neki jednooki deda, Đovakov fan,  je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu  se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pazi koja je pacerka: "Mogu li ja da čestitam, ja sam ambasador Srbije..."

Užas :isuse:

Sent.

Posted
1 minute ago, halloween said:

Neki jednooki deda, Đovakov fan,  je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu  se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve.

Kakav je ovo post?

Posted
4 minutes ago, Milošica said:

bravo deda

Posted

Posle prvog seta na twitteru vidim podatak da je Berrettini 22:0 posle dobijenog prvog seta ali protiv Noleta nista od te statistike ne igra ulogu, narocito u best of 5.

Posted
6 minutes ago, Milošica said:

Kakav je ovo post?

Realtime post.

Posted

Rodžer, Rafa i Novak 60 GS-ova. 60. 15 punih godina GS-ova, i to igrajući jedan protiv drugog, cela karijera. Jbt. Teško da će se ikada ovako nešto ponoviti, ne samo za naših života, nego uopšte.

• +1 4
Posted

Nije odjebo ambasadorku, nije je cuo... Oni koji su je pozvali da stane tu, trebalo je da je predstave... Siguran sam da nije ispao saban.

Sto se tice tenisa, ruzne meceve je dobio... Sad ce da se publika vadi na lepotu...

Posted

Trebalo je Novak da pojede onu travu spustivši se na sve 4, kao prava koza.

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Bogami, deda me prijatno iznenadio.

Ne jednooki deda već elegantni deda :D

• +1 3
Posted

Vreme je da Kristijan Bejl odigra Novaka

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• Haha 1