July 11, 20213 yr On 11. 7. 2021. at 17:05, Mos said: Jbt, ova nasa debilka sto se ubacuje Odjebo je Nole rutinski
July 11, 20213 yr On 11. 7. 2021. at 17:03, salerokada said: Što je islulirao ovu ambasadorku. Ali koja seljančura jbt. "Mogu li da vam čestitam, ja sam ambasadorka Srbije" . Ma mrš bre bagro.
July 11, 20213 yr Neki jednooki deda, Đovakov fan, je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve.
July 11, 20213 yr Pazi koja je pacerka: "Mogu li ja da čestitam, ja sam ambasador Srbije..."Užas Sent.
July 11, 20213 yr On 11. 7. 2021. at 17:08, halloween said: Neki jednooki deda, Đovakov fan, je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve. Kakav je ovo post?
July 11, 20213 yr Posle prvog seta na twitteru vidim podatak da je Berrettini 22:0 posle dobijenog prvog seta ali protiv Noleta nista od te statistike ne igra ulogu, narocito u best of 5.
July 11, 20213 yr Rodžer, Rafa i Novak 60 GS-ova. 60. 15 punih godina GS-ova, i to igrajući jedan protiv drugog, cela karijera. Jbt. Teško da će se ikada ovako nešto ponoviti, ne samo za naših života, nego uopšte.
July 11, 20213 yr Nije odjebo ambasadorku, nije je cuo... Oni koji su je pozvali da stane tu, trebalo je da je predstave... Siguran sam da nije ispao saban. Sto se tice tenisa, ruzne meceve je dobio... Sad ce da se publika vadi na lepotu...