Mindaugas Žukauskas Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 minute ago, Mos said: Jbt, ova nasa debilka sto se ubacuje Odjebo je Nole rutinski 1
duda Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 minute ago, salerokada said: Što je islulirao ovu ambasadorku. Ali koja seljančura jbt. "Mogu li da vam čestitam, ja sam ambasadorka Srbije" . Ma mrš bre bagro. 3
halloween Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Neki jednooki deda, Đovakov fan, je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve. 1 1
Max Morlock Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Pazi koja je pacerka: "Mogu li ja da čestitam, ja sam ambasador Srbije..."Užas Sent.
Milošica Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 minute ago, halloween said: Neki jednooki deda, Đovakov fan, je toliko strasno navijao u vozu dok je gledao meč preko telefona, da sam mu se sve vreme tiho smejala ispod maske. Izađosmo iz voza u. Isto vreme, pa na bus stajalištu dok je ostalima objašnjavao Novakovu pobedu, prođoše 3 maloletnice koje je otpratio pogledom a potom prokomentarisao kako ovoj jednoj lepo stoji suknjica, bolje nego pantalone i da se vidi da devojčica nema komplekse. Kladim se i da se krsti kad prođe pored crkve. Kakav je ovo post?
Zizou Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Posle prvog seta na twitteru vidim podatak da je Berrettini 22:0 posle dobijenog prvog seta ali protiv Noleta nista od te statistike ne igra ulogu, narocito u best of 5.
halloween Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 6 minutes ago, Milošica said: Kakav je ovo post? Realtime post.
Ayatollah Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Rodžer, Rafa i Novak 60 GS-ova. 60. 15 punih godina GS-ova, i to igrajući jedan protiv drugog, cela karijera. Jbt. Teško da će se ikada ovako nešto ponoviti, ne samo za naših života, nego uopšte. 4
hefaca Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Nije odjebo ambasadorku, nije je cuo... Oni koji su je pozvali da stane tu, trebalo je da je predstave... Siguran sam da nije ispao saban. Sto se tice tenisa, ruzne meceve je dobio... Sad ce da se publika vadi na lepotu...
Milošica Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Trebalo je Novak da pojede onu travu spustivši se na sve 4, kao prava koza. 1 4
duda Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Bogami, deda me prijatno iznenadio. Ne jednooki deda već elegantni deda 3
April Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Vreme je da Kristijan Bejl odigra NovakaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk 1
Recommended Posts