Lancia Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 12 minutes ago, Arkadija said: Jel na svakom turniru kvalifikant, 150. na svetu, mora da odigra meč života protiv Novaka? To je neka zakonitost? Ja bih pre rekao da je to onaj jedan tradicionalan sranje mec na svakom GS.
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Ma da, lik nije imao sta da izgubi, sumnjam da je isao na to da moze da dobije, prosto hteo da se igra i uziva. I uspeo.
Mil@n Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Neko je Novaka pošteno iznervirao sa ove strane gde sede. Proslavio je onaj gem kad je odbranio brejk više nego neke slemove... Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Zapravo rekao duvajte mi...Pa stalno mu dobacuju, sta, to samo on zna, a cim je ovako neuracunljiv, sumnjam da ista pristojno.
Ros Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 publika na wimbledonu je zasluzila polufinale novak - endi gde ce endi da propusti 6 mec lopti, a onda i finale novak - rodzer gde ce rodzer da vodi 6:4, 6:4, servis na 5:0, i 40:0. i tako na 5:2 i 5:4, i na kraju na 12:11, i u velikom tajbrejku da vodi 6:0...ali da novak pobedi 3 1
W.F.C. Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Gori su od publike na USO, mislim i oni su kreteni ali tamo nekako atmosfera vise vuce na neki show, da se bude vidjen u NY i to pa je nekako bezazlenije. Za nijansu.
Milošica Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Ja ne bih voleo. Publika je govno, ali Endi je car. Btw, Antonio Konte baš otkida na Novaka.
Ros Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 26 minutes ago, W.F.C. said: Gori su od publike na USO, mislim i oni su kreteni ali tamo nekako atmosfera vise vuce na neki show, da se bude vidjen u NY i to pa je nekako bezazlenije. Za nijansu. ako novak uzme wimbledon, onda će publika na us openu da okrene list i da navija za njega po sistemu “I was there when Novak took Year Slam” 2
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Zao mi Endija, ali drago mi sto ih Sapo ucutkao, okrenem da vidim rez, a ono muk [emoji41]Jbg, kazem ja, nikad nece nauciti
Recommended Posts