Jump to content
IGNORED

Tramp posle poraza

vememah

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, 3opge said:

ocekuje se velika borba i rekordan odziv sutra kod mene, u NH. 

jako puno neopredeljenih i onih koji redovnpo glasaju za demokrate ce izaci da glasa protiv trumpa, tj za hailey.

Ako su izbori namenjeni republikancima, sto bi demokrate izlazile ? Zar to nije podrivanje i obesmisljavanje izbornog procesa ili je to redovna praksa ?

• +1 1
Posted (edited)
4 hours ago, gone fishing said:

ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje :happy: on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu :happy:

ma jebo im je majku - za svog vakta je povecao vojni budzet sa 646 (poslednji obamin za 2017tu) na 806 (poslednji trumpov za 2021vu) milijardi dolara

Edited by Zverilla
Posted
3 hours ago, Lezilebovich said:

Ako su izbori namenjeni republikancima, sto bi demokrate izlazile ? Zar to nije podrivanje i obesmisljavanje izbornog procesa ili je to redovna praksa ?

narod glasa a ne partijci u svojim partijama koji ionako imaju previse ovlascenja u ovom procesu.

Posted (edited)

Tramp ima mnogo jakog Lava(kao i mustang), a Bajden mnogo jaku Škorpiju.

Pa eto, šta je kome draže.

Edited by Milošica
Posted
6 hours ago, gone fishing said:

ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje :happy: on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu :happy:

“I’m with Trump because he supports fishermen, you know, and obviously it’s my livelihood,” Konchek said in an interview at the Portsmouth pier.

Posted

Jedina nada sad ostaje - odluka Vrhovog suda da se Trampu zabrani kandidovanje

• +1 1
  • Haha 1
Posted
15 hours ago, 3opge said:

narod glasa a ne partijci u svojim partijama koji ionako imaju previse ovlascenja u ovom procesu.

Jel isto važi i za prajmariz demokrata, da može glasati ko god želi?

Posted (edited)

Trampa u reprizi sam očekivao. Bajdena već nisam. Tu sam očekivao da će Kamala da bude kandidat.

Edited by *edited by mod
Posted
Just now, *edited by mod said:

Trampa u reprizi sam očekivao. Bajdena već nisam. Tu sam očekivao da će Kamila da bude kandidat.

Kamila nema nikakve šanse. Ni u prošlim dems prajmariz nije imala promil šanse, pa je ispala rano iz trke. Bolje dedu Bernija da stave, što se naravno neće nikada desiti.

• +1 2
Posted (edited)
4 hours ago, Filozof manijak said:

Jel isto važi i za prajmariz demokrata, da može glasati ko god želi?

Mislim da zavisi od države do države.

Negde moraš biti registrovani glasač stranke, negde daju neregistrovanima, a negde svima - ako se dobro sećam.

Edited by dragance
  • Hvala 3
Posted
20 hours ago, Milošica said:

Tramp ima mnogo jakog Lava(kao i mustang), a Bajden mnogo jaku Škorpiju.

Pa eto, šta je kome draže.

škorpije samo ženske, novembarske, i to za neke delikatnije aspekte druženja od onog sa precednikom

Posted
31 minutes ago, dragance said:

Mislim da zavisi od države do države.

Negde moraš biti registrovani glasač stranke, negde daju neregistrovanima, a negde svima - ako se dobro sećam.

glasac moze da uzme koji balot hoce, onda ga upisu u tu partiju ciji je balot uzeo ali moze odmah posle glasanja da trazi da se vrati u neopredeljene.

ja sam upisan kao demokratski opredeljen ali mislim da cu izaci danas da glasam za Nikki i onda da se vratim u neopredeljene.

Posted
4 minutes ago, 3opge said:

glasac moze da uzme koji balot hoce, onda ga upisu u tu partiju ciji je balot uzeo ali moze odmah posle glasanja da trazi da se vrati u neopredeljene.

ja sam upisan kao demokratski opredeljen ali mislim da cu izaci danas da glasam za Nikki i onda da se vratim u neopredeljene.

foto: glasach iz Bosne ubacuje listic na glasachkom mestu Novi Beograd

• Haha 5
Posted
Just now, Mel said:

foto: glasach iz Bosne ubacuje listic na glasachkom mestu Novi Beograd

ne moze, Bosna nije NH, moras biti iz NH.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...