Lezilebovich Posted January 22 Posted January 22 21 minutes ago, 3opge said: ocekuje se velika borba i rekordan odziv sutra kod mene, u NH. jako puno neopredeljenih i onih koji redovnpo glasaju za demokrate ce izaci da glasa protiv trumpa, tj za hailey. Ako su izbori namenjeni republikancima, sto bi demokrate izlazile ? Zar to nije podrivanje i obesmisljavanje izbornog procesa ili je to redovna praksa ? 1
Zverilla Posted January 22 Posted January 22 (edited) 4 hours ago, gone fishing said: ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu ma jebo im je majku - za svog vakta je povecao vojni budzet sa 646 (poslednji obamin za 2017tu) na 806 (poslednji trumpov za 2021vu) milijardi dolara Edited January 22 by Zverilla
3opge Posted January 22 Posted January 22 3 hours ago, Lezilebovich said: Ako su izbori namenjeni republikancima, sto bi demokrate izlazile ? Zar to nije podrivanje i obesmisljavanje izbornog procesa ili je to redovna praksa ? narod glasa a ne partijci u svojim partijama koji ionako imaju previse ovlascenja u ovom procesu.
Milošica Posted January 22 Posted January 22 (edited) Tramp ima mnogo jakog Lava(kao i mustang), a Bajden mnogo jaku Škorpiju. Pa eto, šta je kome draže. Edited January 22 by Milošica
dragance Posted January 22 Posted January 22 Evo interesantne perspektive glasača koji su za Trampa, ali ga ne vole. https://edition.cnn.com/2024/01/22/politics/new-hampshire-trump-voters/index.html
Sestre Bronte Posted January 22 Posted January 22 6 hours ago, gone fishing said: ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu “I’m with Trump because he supports fishermen, you know, and obviously it’s my livelihood,” Konchek said in an interview at the Portsmouth pier.
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Jedina nada sad ostaje - odluka Vrhovog suda da se Trampu zabrani kandidovanje 1 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 15 hours ago, 3opge said: narod glasa a ne partijci u svojim partijama koji ionako imaju previse ovlascenja u ovom procesu. Jel isto važi i za prajmariz demokrata, da može glasati ko god želi?
*edited by mod Posted January 23 Posted January 23 (edited) Trampa u reprizi sam očekivao. Bajdena već nisam. Tu sam očekivao da će Kamala da bude kandidat. Edited January 23 by *edited by mod
dragance Posted January 23 Posted January 23 Just now, *edited by mod said: Trampa u reprizi sam očekivao. Bajdena već nisam. Tu sam očekivao da će Kamila da bude kandidat. Kamila nema nikakve šanse. Ni u prošlim dems prajmariz nije imala promil šanse, pa je ispala rano iz trke. Bolje dedu Bernija da stave, što se naravno neće nikada desiti. 2
dragance Posted January 23 Posted January 23 (edited) 4 hours ago, Filozof manijak said: Jel isto važi i za prajmariz demokrata, da može glasati ko god želi? Mislim da zavisi od države do države. Negde moraš biti registrovani glasač stranke, negde daju neregistrovanima, a negde svima - ako se dobro sećam. Edited January 23 by dragance 3
Eleniko Posted January 23 Posted January 23 20 hours ago, Milošica said: Tramp ima mnogo jakog Lava(kao i mustang), a Bajden mnogo jaku Škorpiju. Pa eto, šta je kome draže. škorpije samo ženske, novembarske, i to za neke delikatnije aspekte druženja od onog sa precednikom
3opge Posted January 23 Posted January 23 31 minutes ago, dragance said: Mislim da zavisi od države do države. Negde moraš biti registrovani glasač stranke, negde daju neregistrovanima, a negde svima - ako se dobro sećam. glasac moze da uzme koji balot hoce, onda ga upisu u tu partiju ciji je balot uzeo ali moze odmah posle glasanja da trazi da se vrati u neopredeljene. ja sam upisan kao demokratski opredeljen ali mislim da cu izaci danas da glasam za Nikki i onda da se vratim u neopredeljene.
Mel Posted January 23 Posted January 23 4 minutes ago, 3opge said: glasac moze da uzme koji balot hoce, onda ga upisu u tu partiju ciji je balot uzeo ali moze odmah posle glasanja da trazi da se vrati u neopredeljene. ja sam upisan kao demokratski opredeljen ali mislim da cu izaci danas da glasam za Nikki i onda da se vratim u neopredeljene. foto: glasach iz Bosne ubacuje listic na glasachkom mestu Novi Beograd 5
3opge Posted January 23 Posted January 23 Just now, Mel said: foto: glasach iz Bosne ubacuje listic na glasachkom mestu Novi Beograd ne moze, Bosna nije NH, moras biti iz NH.
Recommended Posts