Jump to content

Tramp posle poraza

Featured Replies

postoje razni uglovi da se gleda na stvar. nikad nisam živeo u americi ali sam putovao dosta. i uvek sam imao utisak da su republikanski kandidati bliži glasu američkog naroda nego demokrate, naročito kada izađeš iz velikih gradova a provelo se neko vreme na mid westu. a taj mi utisak samo raste kada vidim koliko napora ulaže deep state u očuvanje demokrata na vlasti. to da je bajden, sa svim svinjarima oligarhije oko njega, od porodične na dalje, super a da je tramp blam, to ću teško da progutam.

Edited by Eleniko

Mene ne zanima ni šta je super, ni šta je blam. Rekao sam samo da posle četiri godine Bidena ne mogu da nađu pet krštenih kandidata, a i to što su našli je počistio čovek koji misli da u 18. veku nije bilo dovoljno aerodroma. A to o glasu naroda je standardan BS kao i svuda, od Srbije do Amerike. Kao autentični si predstavnik naroda ako si siledžija koji mlatara zastavom. How yes no. Pritom tih van velikih gradova i nema baš toliko, i imaju daleko veći uticaj na politiku nego što im po brojnosti pripada.

Rezultati predsedničkih izbora

1280px-2020_United_States_presidential_e

Rezultati predsedničkih izbora po populaciji

WEZHDNNO5NCMDM7AXW5CTLFHLQ.png

Nema ih. Jedino što misle da su bolji od ostalih isto kao što su Vučićevi glasači praaaaavi i autentični Srbi.

On 22. 1. 2024. at 10:53, Venom said:

i to što su našli je počistio čovek koji misli da u 18. veku nije bilo dovoljno aerodroma.

Pa svakako da u 18om veku nije bilo dovoljno aerodroma...

Reveal hidden contents

Preimenovati topik u Trump prije pobjede.

ni DS ne obiluje kvalitetnim kadrovima, ali ipak nije vaskrsla  porażenog kandidata koji je usput pokušao da izvede državni udar i da uvede diktaturu, nije baš to sve isto

Edited by levi

• Author
  On 22. 1. 2024. at 10:01, Venom said:

Jebiga bolji su. Biden je navodno senilan, a Trump priča da u američkom ratu za nezavisnost nisu imali dovoljno aerodroma. I to je pričao pre 5 godina, sad kapiram nije ni za tablić u staračkom domu.

Na tu temu, nedavno je tvrdio da je Niki Hejli (a ne Nensi Pelosi) bila odgovorna za bezbednost Kapitola na dan napada 6.1.2021:

jeste, veliki je problem kada precednički kandidat lupetara

dok precednik lupeta još više....

On 22. 1. 2024. at 11:23, Eleniko said:

jeste, veliki je problem kada precednički kandidat lupetara

dok precednik lupeta još više....

Pa sad, da lupeta još više - tu baš nisam siguran.

On 22. 1. 2024. at 11:25, dragance said:

Pa sad, da lupeta još više - tu baš nisam siguran.

mogu da se korigujem, ne lupeta dovoljno manje za nekoga ko je na vlasti i trenutno vodi nekoliko tragičnih ratova na planeti u poređenju sa orangutanom iz medija bez ikakvih ingerencija

On 22. 1. 2024. at 11:27, Eleniko said:

mogu da se korigujem, ne lupeta dovoljno manje za nekoga ko je na vlasti i trenutno vodi nekoliko tragičnih ratova na planeti u poređenju sa orangutanom iz medija bez ikakvih ingerencija

ali orangutan iz medija ce mozda opet doci na vlast i biti isti kao ovaj sadasnji :angry: ustvari chekaj... shta je ono bila poenta :think:

ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje :happy: on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu :happy:

On 22. 1. 2024. at 11:48, gone fishing said:

ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje :happy: on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu :happy:

ma daj

Ako pobedi proći će kao JFK :chuchot:

ocekuje se velika borba i rekordan odziv sutra kod mene, u NH. 

jako puno neopredeljenih i onih koji redovnpo glasaju za demokrate ce izaci da glasa protiv trumpa, tj za hailey.

On 22. 1. 2024. at 11:48, gone fishing said:

Lmao

we have a comedian here

Guest
This topic is now closed to further replies.