Eleniko Posted January 22 Posted January 22 (edited) postoje razni uglovi da se gleda na stvar. nikad nisam živeo u americi ali sam putovao dosta. i uvek sam imao utisak da su republikanski kandidati bliži glasu američkog naroda nego demokrate, naročito kada izađeš iz velikih gradova a provelo se neko vreme na mid westu. a taj mi utisak samo raste kada vidim koliko napora ulaže deep state u očuvanje demokrata na vlasti. to da je bajden, sa svim svinjarima oligarhije oko njega, od porodične na dalje, super a da je tramp blam, to ću teško da progutam. Edited January 22 by Eleniko 1 1
Venom Posted January 22 Posted January 22 Mene ne zanima ni šta je super, ni šta je blam. Rekao sam samo da posle četiri godine Bidena ne mogu da nađu pet krštenih kandidata, a i to što su našli je počistio čovek koji misli da u 18. veku nije bilo dovoljno aerodroma. A to o glasu naroda je standardan BS kao i svuda, od Srbije do Amerike. Kao autentični si predstavnik naroda ako si siledžija koji mlatara zastavom. How yes no. Pritom tih van velikih gradova i nema baš toliko, i imaju daleko veći uticaj na politiku nego što im po brojnosti pripada. Rezultati predsedničkih izbora Rezultati predsedničkih izbora po populaciji Nema ih. Jedino što misle da su bolji od ostalih isto kao što su Vučićevi glasači praaaaavi i autentični Srbi. 5
Mel Posted January 22 Posted January 22 Just now, Venom said: i to što su našli je počistio čovek koji misli da u 18. veku nije bilo dovoljno aerodroma. Pa svakako da u 18om veku nije bilo dovoljno aerodroma... Spoiler Shalu na stranu, shta govori o planeti kad se ovakvi likovi svuda penju navishe i imaju svoje zadrte pristalice u milionima. Poremeceni, elementarno neobrazovani, sociopate i narcisi.
levi Posted January 22 Posted January 22 (edited) ni DS ne obiluje kvalitetnim kadrovima, ali ipak nije vaskrsla porażenog kandidata koji je usput pokušao da izvede državni udar i da uvede diktaturu, nije baš to sve isto Edited January 22 by levi
vememah Posted January 22 Author Posted January 22 1 hour ago, Venom said: Jebiga bolji su. Biden je navodno senilan, a Trump priča da u američkom ratu za nezavisnost nisu imali dovoljno aerodroma. I to je pričao pre 5 godina, sad kapiram nije ni za tablić u staračkom domu. Na tu temu, nedavno je tvrdio da je Niki Hejli (a ne Nensi Pelosi) bila odgovorna za bezbednost Kapitola na dan napada 6.1.2021: 1
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 jeste, veliki je problem kada precednički kandidat lupetara dok precednik lupeta još više....
dragance Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Eleniko said: jeste, veliki je problem kada precednički kandidat lupetara dok precednik lupeta još više.... Pa sad, da lupeta još više - tu baš nisam siguran. 2
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 Just now, dragance said: Pa sad, da lupeta još više - tu baš nisam siguran. mogu da se korigujem, ne lupeta dovoljno manje za nekoga ko je na vlasti i trenutno vodi nekoliko tragičnih ratova na planeti u poređenju sa orangutanom iz medija bez ikakvih ingerencija 1
Mel Posted January 22 Posted January 22 7 minutes ago, Eleniko said: mogu da se korigujem, ne lupeta dovoljno manje za nekoga ko je na vlasti i trenutno vodi nekoliko tragičnih ratova na planeti u poređenju sa orangutanom iz medija bez ikakvih ingerencija ali orangutan iz medija ce mozda opet doci na vlast i biti isti kao ovaj sadasnji ustvari chekaj... shta je ono bila poenta 1 2
gone fishing Posted January 22 Posted January 22 ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu 4
Mel Posted January 22 Posted January 22 4 minutes ago, gone fishing said: ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu ma daj
3opge Posted January 22 Posted January 22 ocekuje se velika borba i rekordan odziv sutra kod mene, u NH. jako puno neopredeljenih i onih koji redovnpo glasaju za demokrate ce izaci da glasa protiv trumpa, tj za hailey.
NevenMan Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, gone fishing said: ako se trampara vrati na vlast rat u ukr staje za 2 najviše 3 nedelje on je možda počeo da se gubi, kao i protivnik mu ali za razliku od njega nije obična korumpirana marioneta u rukama vojno-industrijskog kompleksa, što je i dokazao u 1 mandatu Lmao we have a comedian here
Recommended Posts