Jump to content

Tramp posle poraza

Featured Replies

• Author

Ali kad se već potežu navodne Mask procene, evo šta nije.

Edited by vememah

Diaper Don gleda otpozadi kako će da mu uvali kurčinu kad dođe vreme. Osvetiće i Pearl Harbor i 9/11.

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

DeSantis out

3 minutes ago, Tutankamon said:

DeSantis out

I endorsovao Trampa :D 

To je to znači, biden VS trump 2

Ne bas, ostala je Nikki za republikanske interne izbore.

Eno je na CNNu :)

Jel može neko ukratko da objasni zašto je pukla kandidatura Desantisa, ovo mi je baš iznenađenje, očekivao sam njega da prođe republikanske prajmaris i izazove Dzoa?

• Author

Edited by vememah

11 hours ago, General Ripper said:

Jel može neko ukratko da objasni zašto je pukla kandidatura Desantisa, ovo mi je baš iznenađenje, očekivao sam njega da prođe republikanske prajmaris i izazove Dzoa?

Ukratko kampanja mu je bila go q od samog početka, startovao je na Twitteru (katastrofalno, nešto nije radilo tehnički pa je to kasnilo par sati), a onda je cinculirao da se jebe a da mu ne udje, obilazio Trampa ko kiša oko Sarajeva dok ga je ovaj trpao... na svim debatama je ispao ko kiseli krastavac, donatori počeli da ga napuštaju i eto... 

Ipak mi je šokantno da je ovako brzo gotovo, ranije ih je bilo k'o kusih pasa i natezali su se makar par meseci. Ove godine od početka šaka jada i svi poispadali posle prvih izbora. Kakva debilna partija, jebo ih Trump. Možda grešim i Haley ne ispadne tako brzo, ali sam skeptičan da će Nimarata Nikki Randhawa biti republikanski kandidat.

sreća da su demokrate bolje.... :covid19:

Jebiga bolji su. Biden je navodno senilan, a Trump priča da u američkom ratu za nezavisnost nisu imali dovoljno aerodroma. I to je pričao pre 5 godina, sad kapiram nije ni za tablić u staračkom domu. Demokratski primaries 2020 bila je trka njih petoro na početku, posle se priključio i Bloomberg, trebalo je par meseci da se pročisti i da se Biden profiliše kao kandidat (kad su ga svi podržali u zamenu za sinekuru). Ovi se spremaju četiri godine i ne mogu da nađu pet kandidata, među njima večiti Chris Christie i gde posle prvih izbora ostaju dva od kojih Diaper Don ima 99% šansi da osvoji. Ako Trump opet pobedi svet je definitivno otišao u kurac.

Guest
This topic is now closed to further replies.