Sestre Bronte Posted January 16 Posted January 16 1 minute ago, Lezilebovich said: Mislis li u poslu (koji god da je) ili u politici ? s obzirom da je dosao do 4. pozicije medju republikancima od nule za par meseci, ne deluje kao sarlatan Malo znam o njegovom poslu. Slušao sam ga na debatama, kao i nekoliko intervjua koje je dao. To što mi se ne sviđaju njegovi politički stavovi, to zanemarujem - problem je što nema izgrađen stav po mnogo pitanja, nego pokušava da predstavlja eho Trampa, a tu od konzistentnosti nema ni k. Odgovor na svako nezgodno pitanje nije bio odgovor, nego pokušaj da ne zauzme stav. Razumem političarenje u politici, ali preko određene crte postaje potpuno neozbiljno. Na debatama je bilo interesantno koliko su svi bili izgubljeni, potpuno nesnalaženje u osnovnim pitanjima, ali se zato svi snalaze u kulturnom ratu. Jedino je onaj debeli, nešto pokušavao, nekoliko puta ih zakucao sve zajedno, ali on se jedini predstavljao kao anti Tramp, tako da nije imao šanse. I to je najluđe u sadašnjoj poziciji republikanaca. Desanktimonijus se još nekako i držao na debatama, ali izgleda da je katastrofalan u direktnim kontaktima, kako obiđe neku državu, tako mu padnu brojevi na polovima. Kako je kompletna ponuda katastrofalna, mislim da se plasman na listi praktično zasniva na uloženim parama. 1
3opge Posted January 16 Posted January 16 1 minute ago, vememah said: uh kakvo odvratno ljigavo govno, smradina kakva se retko radja
vememah Posted January 16 Author Posted January 16 I još malo: Kako napisa lik na tviteru, as fake as a 3 dollar bill.
Lord Protector Posted January 17 Posted January 17 (edited) 8 hours ago, vememah said: I još malo: Spisak "optužbi" je bullshit Edited January 17 by Lord Protector 1 2 1
vememah Posted January 17 Author Posted January 17 (edited) Inače, neke od reakcija republikanskih glasača na Viveka Fake It Till You Make It Ramasvamija su da ih podseća na 11. septembar i na Perl Harbor. Edited January 17 by vememah 8
vememah Posted January 17 Author Posted January 17 (edited) 18 minutes ago, Lord Protector said: Fejk. Edited January 17 by vememah
Lord Protector Posted January 17 Posted January 17 Ali ga je podržavao... verujem da je dao i donacije Viveku
*edited by mod Posted January 17 Posted January 17 4 minutes ago, vememah said: Fejk. Tvoja optužba da je "fejk" je bulšit Kakav šarlatan..
Recommended Posts