Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Zli Gli said:

Pa ajde da poveze za pocetak dva takmicenja da vidimo, eto pise se da je od Mareja i Gordona i ostalih napravio igracine pa valjda nije greh nadati se da malo bustuje i ove nase nesretnike Kalinu, Lucica, pa i tog Bogdana i sve redom, majku mu

Pita gomna ,volja i manjak iste.

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Zli Gli said:

Pa ajde da poveze za pocetak dva takmicenja da vidimo, eto pise se da je od Mareja i Gordona i ostalih napravio igracine pa valjda nije greh nadati se da malo bustuje i ove nase nesretnike Kalinu, Lucica, pa i tog Bogdana i sve redom, majku mu

Aha, znaci igrao je dobro i FIBA kosarku, sad opet pomeramo stativu da nije uspeo da on licno napravi igrace od Pere, Mike i Zike.

Posted
5 minutes ago, Mos said:

Ko bi branio najbolje Jokaru u Evropi? Da kupe to Ameri odmah. 

Joel, ali eno kupili ga Francuzi prvi :fantom: Nije ga bas branio dobro, ali ga je trpao na drugoj strani terena.

• Wub 1
Posted

Najače kod Glija je što ga čak ni ne proziva za ono što bi mogao legitimno :D od kojotovog ne voli repku, preko omiljenovog vučićevac, pa do nekog opšte narodnog nije kao Nolo veliki Srbin i patriota i ne peva veseli se srpski rode sa nama na balkonu - nego za ono što je najgluplje, da je nedokazan košarkaš i dosadan. :lolol:

• +1 2
Posted

Sta je ovaj forum doceko... :ziga:

Jebeni Jokic, nije pobedio LAL 00-02, Pejtona i Kempa, nase™ Kingse, a boga mi ni Stoktona i Melouna

Mora jos da se dokazuje da dostigne nivo 1 Drobnjak Predraga 

Za ovaki narod ni ja ne bi kurcom mrdno da me neko pita 

• +1 3
Posted
19 minutes ago, Mos said:

Italijani. Veće dokazano u praksi :s_d:

• Tužno 1
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Jer su nas Italijani nabili pod košem. :lolol:

• +1 1
Posted

Za sada ga ne ide = za jebenih 25 minuta u proseku 21.7 poena, 10 skokova, 4.3 asistencije uz patetičan šut od 66% za 2, 46% za 3 i 91% za 1.

Prosto, sram ga bilo. 

• +1 3
  • Haha 1
Posted
3 hours ago, Mil@n said:

Pre svega, ekstremno je tupavo misliti da je Jokić jedini debos koji je uspeo u NBA. Samo pogledati Ziona ili npr Dončića koji ima tipa 10kg viška i u toj atraktivnoj NBA pravi skoro tripl dabl u proseku u sezoni. 

Ove priče oko Jokare su toliko glupave, prošli smo ih 100 puta. Dajte da izbegnemo to nekako. Sa jedne strane, užasno je neprijatno čitati šta Gli piše, i problem je što isto toliko iritira, al ako niko ne bude odgovarao, možda prestane. A ako bude(mo) odgovarali, napisaćemo svi sve isto 158i put. 

Posted
8 minutes ago, bradilko said:

to sto prica npr danilovic su gluposti. on misli ako negira jokiceva dostignuca da ce njegovo doba ostari kvalitetnije.

oce al za malo.

Malo morgen bi onako zakuco preko debelog :fantom:

Posted
8 minutes ago, Filozof manijak said:

32 poena im je dao, kapa dole kako ga brane :ziga:

• Haha 2
Posted (edited)
32 minutes ago, Mos said:

Svetislav-Pesic.jpg

Edited by Plajvi
  • +1 3
  • Haha 4
Posted
7 minutes ago, Lezilebovich said:

Nije me se poslušalo... 

• Tužno 1
Posted
3 minutes ago, goofs said:

32 poena im je dao, kapa dole kako ga brane :ziga:

Podseti me ko je beše pobedio tada...? :D