Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, askeladden said:

Porediti individualna dostignuca i timska dostignuca je takodje pogresno.Jokic je da ne nabrajam individualno sila prirode,dok je Gasol bio clan tima a Kobi ili Jordan Kukocu su bili glavni igraci.Jokic je taj glavni igrac i to ne mogu da sve medalje Evropskog prvenstva poniste.

JA sam poredio karijere, za one koji znaju da čitaju postove.

Posted

A šta reći za ovog desnog sa donje slike...

Odraz da ne možeš novine provući ispod, brz kao ranjeni puž... Kurac od igrača, takoreći...

Spoiler

Inače, kad sma bio klinac, on mi je bio bog košarke, jer je imao 0 atleticizma, a trpao kao sumanut...

Magic-and-Bird-711x1024.jpg

• +1 2
Posted
26 minutes ago, Filozof manijak said:

JA sam poredio karijere, za one koji znaju da čitaju postove.

U karijeri valjda imas individualna i timska dostignuca ili to nije moguce?

Posted

Koliko je puta Gasol osvojio trofej provodeci leto s Bircevicem, Stimcem, Raduljicom i Si Monovicem? 

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, askeladden said:

U karijeri valjda imas individualna i timska dostignuca ili to nije moguce?

Ima, a onda lepo uporedi im individualna i timska dostignuća.

Posted

Brat Marka Gasola nije uzo titulu s Grizlijima, cisto da se napomene :fantom:

Posted
35 minutes ago, napadaj said:

Zli potučen do nogu :vesala2:

Lomim se izmedju skoka s mosta ili da pocnem da cenim ovu lignjoslavovu igru kao sav normalan svet, i ipak naginje ka mostu:cry:

Jbt, koliko je propala nasa repka kad najbolji svih vremena i lik koji najvise u istoriji basketa cini saigrace boljim (makar u Denveru) nije garancija srebrne medalje, moramo i dalje da strepimo od uvek augodne Italije, Izraela i ostalih zemalja koje nemaju takve bogove igre. Ne moze sve sam, ipak nije svemoguc izgleda, a i ovi Spanci pederi uvoze Dzordana u vidu Lorenca Brauna, protiv toga ne moze ni jedan Jokic. 

Ukinuti reprezentativna takmicenja jer tamo nema tripli dablija svaki mec, i tamo svako malo neki Meli i Ponitka silje patku na svetskim zvezdama koje imaju lose saigrace. Ne vidim drugo resenje, bezveze da Janis i Jokara kaljaju svoje karijere zbog nebitnih takmicenja:fantom:

Posted (edited)

Pa dobro Zli misli da je jaka konkurencija na petici bila u vremenu kada su ligom  harali Greg Ostertag, super matori Mutombo, Robinson  i Divac , nabrojani Dale Davis,Met Gajger, Tod Mekalah, Aron Williams itd. To je bio Sekov prajm i period kada je osvajao titule kao ubedljivo najbolji igrac Lejkersa i lige:) Misljenje je kao dupe, svako ga ima.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, Zli Gli said:

Lomim se izmedju skoka s mosta ili da pocnem da cenim ovu lignjoslavovu igru kao sav normalan svet, i ipak naginje ka mostu:cry:

Jbt, koliko je propala nasa repka kad najbolji svih vremena i lik koji najvise u istoriji basketa cini saigrace boljim (makar u Denveru) nije garancija srebrne medalje, moramo i dalje da strepimo od uvek augodne Italije, Izraela i ostalih zemalja koje nemaju takve bogove igre. Ne moze sve sam, ipak nije svemoguc izgleda, a i ovi Spanci pederi uvoze Dzordana u vidu Lorenca Brauna, protiv toga ne moze ni jedan Jokic. 

Ukinuti reprezentativna takmicenja jer tamo nema tripli dablija svaki mec, i tamo svako malo neki Meli i Ponitka silje patku na svetskim zvezdama koje imaju lose saigrace. Ne vidim drugo resenje, bezveze da Janis i Jokara kaljaju svoje karijere zbog nebitnih takmicenja:fantom:

nije to jokiceva krivica, ogresili smo se tako sto smo castili sala i tea kofom govana i sada moramo da izguramo visedecenijsku kletvu. 

• +1 3
Posted (edited)

Samo da kazem da ne potcenjujem O'neal-a koji je verovatno jedan od najdominantnijih igraca ikada ali i on je najvece uspehe  u karijeri ostvario u periodu gde je centarska konkurencija verovatno bila na mozda i na najnizem nivou. Meni se estetski nikada nije svidjala njegova igra. On je bio kao buldozer, svasta je mu se dozvoljavalo u napadu. Nije ni bio nesto preterano  talentovan ali je imao te monstrumske fizikalije, kordinaciju i atletske mogucnosti, sto ga je cinilo nezaustavljivim igracem.

Edited by Micko8
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
28 minutes ago, Filozof manijak said:

Ima, a onda lepo uporedi im individualna i timska dostignuća.

I kad uporedis sta si zakljucio?

Posted (edited)
1 hour ago, Filozof manijak said:

realno, Jokić treba dobrano da gilja da sustigao Gasolovu karijeru

da zatvorim krug

Edited by Filozof manijak
Posted
Just now, Micko8 said:

Samo da kazem da ne potcenjujem O'neal-a koji je verovatno jedan od najdominantnijih igraca ikada ali i on je najvece uspehe  u karijeri ostvario u periodu gde je centarska konkurencija verovatno bila na mozda i na najnizem nivou. Meni se estetski nikada nije svidjala njegova igra. On je bio kao buldozer, svasta je mu se dozvoljavalo u napadu. Nije ni nesto preterano bio talentovan ali je imao te monstrumske fizikalije, kordinaciju i atletske mogucnosti.

Ole Juan je bio streptomicin za Shakila.Jokic bi ga isto izvlacio van basketa i eto zabave.

Posted (edited)
3 minutes ago, Filozof manijak said:

U NBA ligi ga je vec po odvano prestigao.

Edited by Micko8