Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Glass Joe said:

Kakva bi tek bio zver od igrača kad bi ono salo pretopio u misice, ali...ma zabole me kurac sto njega boli kurac

seva mu paja.

a i gaja, raja i vlaja.

Posted
9 minutes ago, Djuro said:

seva mu paja.

a i gaja, raja i vlaja.

valjalo bi da i tebi sevne paja za advokatisanjem

Posted
6 minutes ago, Glass Joe said:

valjalo bi da i tebi sevne paja za advokatisanjem

:lol: Wtf? :lol:
na forumu si, care, ne kod kuce.

:lol:

3D2BA7DC-117E-4703-8CC5-A10F56AA1D1D.jpeg

• +1 2
Posted

A ti si u nekoj advokatskoj kancelariji vidim...ne razumem ja taj tvoj nivo vickastog humora, ono seva mi paja i za njega

Posted
52 minutes ago, Glass Joe said:

pa da bude jos jači, eksplozivniji, bolji...sta oces da kazes da je dostigao plafon svoje igre i da ne moze to jos bolje...uvek ima prostora za napredak i usavrsavanje

Hoću da kažem da po izjavavama praktično svih igrača denvera, Jok se ubija od teretane i trenira više od svih i očigledno radi na snazi a ne definiciji. Koliko jači i eksplozivniji sa svojom visinom i kilažom može da bude - nisam baš siguran. Sve to već on ima i koristi maksimalno. 

Posted

pa moze da spusti kilažu, da smrsa al dobro, nebitno je

Posted
7 minutes ago, Filozof manijak said:

I za to nam seva dźaja :sleep:

Sada ce gospoda simpatizeri kluba koji je komsijski jednom gospodskom klubu da te pojedu. 

• +1 2
Posted
1 hour ago, Glass Joe said:

Kakva bi tek bio zver od igrača kad bi ono salo pretopio u misice, ali...ma zabole me kurac sto njega boli kurac

tebra kad bi zaista pratio stvari do sad bi skontao da je jedan od najspremnijih igraca lige, vec sezonu i po se o tome prica na sve strane. npr imas snimak aytona (koji ti je verovatno ugodniji :naughty: za gledanje) kako seda na klupu i govori saigracima u neverici "he can run" posto ga je jokic nekoliko poseda zaredom lagano pretrcao. crnca sajlu koji ima 25 godina i jedno 5 kila manje? debeli je blizu svoje optimalne spreme jer sa 120 kila moze 97% igraca na postu da siluje, a u isto vreme brze trci kontre od ovih koje ne moze poput embiida. zato im raste pace iz sezone u sezonu, zato ima jedan od najboljih (ako ne i najbolji) procenat fg u clutch-u poslednjih 4, 5 sezona itd....ali ne, "lik ima salo"

• +1 5
Posted

ne racuna se ako ga ne zovu da reklamira donji ves

• +1 4
Posted

DEN trosi milione na njegovo telo, vise je nego sigurno da su ga doveli do optimuma.

• +1 1
Posted

Se vi zezate ili stvarno raspravljate o tome i hranite trola? 

• +1 2