Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

mislim, nije nikakva tajna da jokic vece probleme ima sa nizim cuvarima, niti je prvi put da se tako cuva, sa centrom pomerenog na pomocnog.

• +1 1
Posted

preteran se znacaj daje i sinosnjoj utakmici, a posebno embid jokic duelu

a i embidov izostanak iz prve petorke za all star

ispred njega su durant, tatum i janis, a ne neki bzvz likovi

jbg, jedan je morao ispasti, embid verovatno jer je odigrao najmanje utakmica, svakako se radi o 4 najbolja "visoka" istoka

sumnjam da ce fila u finale sa istoka, imaju tri bolje ekipe od njih

• +1 1
Posted (edited)

Plus imaju Riversa na klupi, garanciju za ranije ispadanje:) Jedan mec u Januaru ne odlucuje nista kada su nagrade u pitanju ali je Jokic izgledao veoma lose na utakmici koja se prenosila u citavom SAD-u , posle onog raspada u drugom poluvremenu. Hajde sto ga je ovaj napunio, on to moze protiv svakog igraca  kada ima dan ali njegova nezainetersovanost na drugoj strani , gde je mogao isto, najvise nervira a imao je takvih 15-ak utakmica ove sezone.

Edited by Micko8
Posted

Ovo rade Klipersi sa Morrisom ove sezone a radili su i prosle. A ja gledao utakmice gde Jokic puni Takera u Hjustonu, Milvokiju i Majamiju, jedna losa utakmica i odmah ovo je nacin da se zaustavi neki igrac a u sustini Jokic je zaustavio sam sebe:)

Posted

Al vas je unazadio sve Embidara u proslom mecu, kao sto sam osetio sinoc Jokara 26/18/15 protiv Pelikansa ali niko ni da se javi, niko cvece da posalje... :cry:

Posted

nabijac statistike od sinoc i zvanicno avridzuje TD ove sezone ;)

Posted

fake stats

covek ima ultimate Sombor double, preko 11 skokova po mecu, preko 25 poena po mecu i 439 asista u 44 tekme :D 

• +1 2
  • Haha 2
Posted

embidara u petak imao kvoticu +800, a sad se kotira na +190

Posted

Embiid je izgubio kod kuce od Orlanda a Jokic je pobedio Orlando u poslednjim sekundama njegovim kosem za tri poena:)

Posted

A kakva mu je statistika u odbrani, ono blocks, steals ?

Posted

Debelom? po steals je on uvek u top 20. po blokadama verovatno van top 100.

Posted
15 minutes ago, freakns said:

Debelom? po steals je on uvek u top 20. po blokadama verovatno van top 100.

91. je sa 0.6 blokada po utakmici

Posted

Broj blokova na utakmici nije bas najtacnije merilo necije  individualne odbrane. I naravno da Jokic nece imati veliki broj blokova u proseku, posto nema pokretljivost i eksplozivnost za tako nesto.

Posted

da, lepo si ti primetio, Micko. zašto bi uopšte 7-0 centar MVP favorit imao više banana od Hardena, Carusa, VanVleeta i sličnih igrača. ljudi imaju nerealna očekivanja. :dry:

Posted

Jokic nije normalan centar on je centar citave Denverove ofanzivne seme.