Micko8 Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Maras razocaran zbog Jokicevog odgovora na pitanje kakva je razlika izmedju igranja za reprezentaciju i Denver. Ovaj odgovorio da se za reprezentaciju igra iz ljubavi a da je Denver samo posao 2
Popular Post Peter Fan Posted November 14, 2022 Popular Post Posted November 14, 2022 Veoma interesantan clanak: Denver Nugget Nikola Jokić: A profile. https://slate.com/culture/2022/11/nikola-jokic-denver-nuggets-history-profile-record.html Inace, bio sam sinoc na utakmici (at CHI) i pored mene u jednom trenutku navijaci Bullsa u jednom trenutku: "wow, look at Joker orchestrating this thing, so slow but so beautiful". To otprilike sredinom Q2 nakon sto su Bullsi bili prisli na 4-5 razlike, i Malone ubacio Jokica nazad umjesto panjine DAJ. Udje Jokic, podjeli par pasova i DEN nazad na +15. Malo je reci da je fenomenalan, bas mi bilo drago da nije sutirao vec razigravao druge. Ovo sto on radi se ne vidja svaki dan. 18 2
Joe D Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Prvi paragraf: Jokić’s Nose verovacu na rec da je poucno stivo
Micko8 Posted December 20, 2022 Posted December 20, 2022 Kampaco se priključio saigračima na treningu: Jokić i Dončić vole Zvezdu, naježio sam se zbog podrške Argentini 2 1
Hele Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Drugi na novoj listi za MVP-a. Sada vec tradicionalno pomeranje sa nekog osmog, devetog mesta sa počekta sezone, na sam vrh kako sezona odmiče.
Recommended Posts