September 29, 20222 yr Maras razocaran zbog Jokicevog odgovora na pitanje kakva je razlika izmedju igranja za reprezentaciju i Denver. Ovaj odgovorio da se za reprezentaciju igra iz ljubavi a da je Denver samo posao
November 14, 20222 yr Popular Post Veoma interesantan clanak: Denver Nugget Nikola Jokić: A profile. https://slate.com/culture/2022/11/nikola-jokic-denver-nuggets-history-profile-record.html Inace, bio sam sinoc na utakmici (at CHI) i pored mene u jednom trenutku navijaci Bullsa u jednom trenutku: "wow, look at Joker orchestrating this thing, so slow but so beautiful". To otprilike sredinom Q2 nakon sto su Bullsi bili prisli na 4-5 razlike, i Malone ubacio Jokica nazad umjesto panjine DAJ. Udje Jokic, podjeli par pasova i DEN nazad na +15. Malo je reci da je fenomenalan, bas mi bilo drago da nije sutirao vec razigravao druge. Ovo sto on radi se ne vidja svaki dan.
December 20, 20222 yr Kampaco se priključio saigračima na treningu: Jokić i Dončić vole Zvezdu, naježio sam se zbog podrške Argentini
December 24, 20222 yr Drugi na novoj listi za MVP-a. Sada vec tradicionalno pomeranje sa nekog osmog, devetog mesta sa počekta sezone, na sam vrh kako sezona odmiče.