Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Naravno da jeste veća.

Posted
29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jokićev slučaj bi verovatno rešilo otvaranje teme Građanin Jokić na društvu, kao što je ima i Đoković. Opet, meni je nejasno kako ljudi sa ovog foruma, sa političkim stavovima kakve imaju, mogu da pređu preko toga što je debeli učestvovao u SNS kampanji i fokusiraju se na "košarkaške stvari only". 

kakva je razlika izmedju jokica i kkcz, fkcz i kkp?

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
6 minutes ago, napadaj said:

Naravno da jeste veća.

jel' jokić kozatm   , nije  , doviđenja prijatno

• +1 1
Posted
1 minute ago, 189- said:

KKP su dobri, fini, hrabri, pametni i nikad nisu imali mafijaske uprave, dok su KKCZ zlikovci, pickice, prostaci i budale

• +1 1
  • Haha 4
  • Tužno 1
Posted
22 minutes ago, dùda said:

njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije

To je krajnje upitno... Jokić je svakako igrač kakvog svet praktično nikad nije video. Specifičniji je košarkaš nego što je Đoković teniser. 

Ne želim da kažem da kao takav nije sklon kritici, no to što se na topiku piše je jednostavno infantilno i samo degradira svaku normalnu priču na topiku. 

• +1 4
Posted
15 minutes ago, 189- said:

Već je objašnjeno, to su sportska udruženja koja su u zemlji u kakvoj živimo, i zbog načina funkcionisanja tih društava, neminovno prikačena na sisu i u nekom smislu su u sprezi sa vlasti. Tako je uvek bilo. Razumem i da ljudi koji navijaju 30 godina za neki klub imaju problem da se odvoje od tih emocija, zbog jedne vlasti koja je trenutno zajahala Srbiju.

U slučaju Jokića koji je kao pojedinac pomogao da SNS dobije poslednje izbore, zaista ne vidim nikakav argument zašto se ne bi posipao govnima svakodnevno. Pritom, nisam Jokićev hejter u košarkaškom smislu, smatram da zaslužuje sve nagrade koje je dobio.

• +1 3
  • Hvala 1
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Mil@n said:

no to što se na topiku piše je jednostavno infantilno i samo degradira svaku normalnu priču na topiku. 

izvini, ne znam na šta misliš ? Koji topic i o čemu se piše ?

Posted
1 minute ago, dùda said:

najvredniji igrac tema na kosarci

poenta je da sere po jokicevom kosarkaskom umecu

za njegovu podrsku sns-u,  odnosno vucicu, prisustvo inaguraciji i promociju kladionica nema se sta i ne treba ista reci u odbranu

jebeni govnar

njegovo kosarkasko umece je druga stvar i umanjivati nesto od toga zbog ovog gore je budalastina

mi kosarkasa na tom nivou nikad nismo imali i samo unazad deceniju, dve je bilo nezamislivo i da cemo imati

bili smo sretni kad neko nas dodje do nivoa da se takmici sa najboljima, a ni sanjali da bi neko mogao biti najbolji medju njima

• Hvala 1
Posted (edited)
9 minutes ago, dùda said:

Topik o Jokicu... MVP...

Pratio sam donedavno 4 topika na sportskom podforumu, a bojim se da ce mi ostati uskoro samo 2... Premier liga i NFL... Oba topika o NBA gube trku usled pojave trolera...:(

Edited by radisa
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, dùda said:

Najvredniji igrač je ime teme o Jokiću. Piše se kao u zabavištu. 

I uopšte se ne slažem da ima razlike između večitih i Jokića. Jokić je dao "potpis" što je vrlo moguće učinjeno na nagovor oca, braće i sl (svi znamo koliko ga zabole za sve osim konja), a večiti se finansiraju iz Vučićeve bulje isključivo zarad kontrole masa, skretanja pažnje sa svakodnevnih problema i afera u državi Euroligom, a da ne pričamo o huliganima i vođama navijača koji tabaju po protestima i rade razne prljave stvari za državu.

Sve to kao što vidimo perfektno šljaka u praksi... "Uvek je tako bilo..." i ostale relativizacije. 

• +1 4
  • Hvala 1
  • -1 1
Posted

A tvoje "Jokić je glupan, drugi potpisali za njega" nije relativizacija :D

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Opet, meni je nejasno kako ljudi sa ovog foruma, sa političkim stavovima kakve imaju, mogu da pređu preko toga što je debeli učestvovao u SNS kampanji i fokusiraju se na "košarkaške stvari only". 

Mogu jbg. Idu u Arenu i navijaju za kkp i štuju Jokića :fantom:

• +1 1
Posted (edited)

Ne pratim košarku ali pratim tenis. I pljujem Đokoviće uzduž i popreko. Ali navijam za njega jbg.

Ne shvatam koje je opravdanje da se pljuje Jokićevo košarkaško umeće  zbog toga što je on kao čovek govno. A deluje mi da je mnogo smrdljivije govno od Đokovića.

Edited by dùda
Posted
1 hour ago, dùda said:

njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije

Djokovic je Embid :fantom:

• Haha 1
Posted
32 minutes ago, Mil@n said:

To je krajnje upitno... Jokić je svakako igrač kakvog svet praktično nikad nije video. Specifičniji je košarkaš nego što je Đoković teniser. 

ja nisam novaxov fan nikako, ali on je bez konkurencije najbolji teniser ikada, i po rezultatima i po peaku. nema puno sportista koji mogu sa njim da se porede, kakav crni jokic.

• +1 3