Hele Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) Ovaj jokic je majke mi neki CIA projekat za ispiranje mozga covecanstvu. Kao neka sekta iz godine u godinu se dive potpuno istim stvarima kojima su se vec divili i prosle godine. O, vidi, napredovao je i poboljsao se, sad moze i da zakuca, mislio sam da to ne moze. Vidite drugari, najobicnije zakucavanje vauuuuu. A lik zakucava otkad igra kosarku Edited February 5, 2024 by Hele 2 1
Hele Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 20 minutes ago, zorglub said: Ok, smešan video zbog Ejtonove reakcije, ali komentator koji najobičniju jokićevu fintu šuta zove ,,fejk of d senčri'' - sekta. Bukvalno najobičnija finta šuta, ulaz i koš.
booyaka Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Čovek prosto pleni tako da je razumljiva reakcija komentatora, ima tu auru MVP-a.
Mil@n Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Hele, jel treba da skupimo neki novčani prilog da ostaviš temu na miru? Komentatori isto kažu "Put him on a dunk contest" kada Jokić zakuca, pa kontam da ti je jasno da se zajebavaju. Ejtonova reakcija jeste komična. Niste ti i Shan jedini kojima SNS potpis debelog ide na qrac i izaziva prezir, uključujem tu i sebe, ali besomučno ponavljanje sopstvenog antagonizma ka njemu, nije apsolutno nikakav doprinos temi, tačnije verujem da samo iritira. 4 1 1
Hele Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 hour ago, Mil@n said: Hele, jel treba da skupimo neki novčani prilog da ostaviš temu na miru? Komentatori isto kažu "Put him on a dunk contest" kada Jokić zakuca, pa kontam da ti je jasno da se zajebavaju. Ejtonova reakcija jeste komična. Niste ti i Shan jedini kojima SNS potpis debelog ide na qrac i izaziva prezir, uključujem tu i sebe, ali besomučno ponavljanje sopstvenog antagonizma ka njemu, nije apsolutno nikakav doprinos temi, tačnije verujem da samo iritira. Da se prodajem za novac, zvao bih se jokic, a ne Hele. 2
Hele Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 hour ago, Mil@n said: pa kontam da ti je jasno da se zajebavaju. Iritira te zajebavanje i ponavljanje jedne te iste fore kao komenatar na to sto komentatori jokica se zajebavaju i ponavaljaju jednu te istu foru?
Peter Fan Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Nema nekih novih detalja, vec postavljam clanak jer je tip kap fenomen dospio i u New Yorker (nakon sto je prije par mjeseci bio deteljno opisan i u WSJ): How Nikola Jokić Became the World’s Best Basketball Player | The New Yorker
hooyadahoo Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Dobar članak, onako, za široke narodne mase. Meni je ovo bilo interesantno: In 2014, when he went to P3, an athletic center in Santa Barbara where the physical dimensions and abilities of N.B.A. prospects receive microscopic scrutiny, he recorded one of the shortest vertical leaps that the trainers had ever seen—just seventeen inches. But, watching Jokić, one learns that the common definition of athleticism is too narrow. The discomfort that some people had with his body blinded them to his unusual physical gifts: remarkably rapid footwork, raptor-like vision, dexterous hands and arms. The evaluators at P3 also test how fast a player can get his hands to the height at which the ball typically bounces off the rim. At this, Jokić was among the ten quickest players of all time. 1
Mil@n Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jokićev slučaj bi verovatno rešilo otvaranje teme Građanin Jokić na društvu, kao što je ima i Đoković. Opet, meni je nejasno kako ljudi sa ovog foruma, sa političkim stavovima kakve imaju, mogu da pređu preko toga što je debeli učestvovao u SNS kampanji i fokusiraju se na "košarkaške stvari only". Ne znam za druge, ja sam odmah rekao da sam govno. 1 1 1
napadaj Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jokićev slučaj bi verovatno rešilo otvaranje teme Građanin Jokić na društvu, kao što je ima i Đoković. Opet, meni je nejasno kako ljudi sa ovog foruma, sa političkim stavovima kakve imaju, mogu da pređu preko toga što je debeli učestvovao u SNS kampanji i fokusiraju se na "košarkaške stvari only". To je zato što njegova košarkaška magija daleko prevazilazi pitanje vlasti u nekom malom delom sveta kao što je Srbija. Edited February 6, 2024 by napadaj 3
duda Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 10 minutes ago, napadaj said: To je zato što njegova košarkaška magija daleko prevazilazi pitanje vlasti u nekom malom delom sveta kao što je Srbija. njegova košarkaška magija nije veća od đokovićeve teniske magije kad nole može da ima nekoliko pljuvačkih topika na društvu, ne vidim što ne bi imao i jokić 3 2
Nikodije Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 nije to isto, kosarka je normalan i lep sport 2 4 1
Recommended Posts