Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

Smailagić Alen, tuki mu je malen.

• Replies 8.1k
  • Views 468.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

nema veze, bas mi drago za smailagu, imam osecaj da ce biti ovo dojaja

beli durant

:fantom:

srbski novicki

s obzirom da je iz koteza, i da niko zapravo ne zna kakav je igrac, tek treba da dokaze da je vise kao novicki nego kao ajs nigrutin   :Jova:

Ja ga gledao više puta, mali je sirov do jaja, mnoooogo rada ga čeka.

jeste, ali za razliku od  recimo zagora deluje da ipak ponesto zna o basketu, plus ima fizikalije

Ocekujem kompletiranje rostera sledece sedmice, vidim zakazali smo pripremni turnir u Opatiji 1-3 sept, sredinom septembra igramo sa prvakom Evrolige, pa turnir kod bivseg Zocovog kluba koji je takodjer u to vreme, OI su zavrsene, cak i ovih mesec-mesec i pol je nekako prekratko da se kompletno nova ekipa pristojno uigra. Vreme nam nije saveznik

On 6.8.2021. at 17:53, goofs said:

strahujem od novog Zagorca

Teško. Ovaj dečko je poznat kao veliki radnik a ne sindikalac. Plus je talentovaniji od njega. Zagorac je 26-ogodišnja ispušena muštikla Saveza samostalnih sindikata Srbije.

1 hour ago, Milošica said:

"Telmijorfrstimprešons"

Pominje se i Balša Koprivica, nadam se da to nije utešna nagrada umesto Petruševa.

8 hours ago, Milošica said:

ova je jača

zagorac (ne)rade

:isuse:

Kako je tu samo zagrmeo Zoc: "Sram te bilo, mars u svlacionicu!"

Rade: "Ali samo sam pipnuo loptu, kunem vam se".

Zoc: "U svlacionicu. Ti ces meni zivce da kidas!" 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout