Nikodije Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 1 hour ago, pacey defender said: Edit: i ne samo domaći 14-18 igrači, nego i zahvat šire od Srbije, po regiji, plus varijante tipa Veseli sa igračima u profesionalnim vodama, videli smo da i to može. Ali one varijante gde dovodiš Gista od 32 godine, to me stvarno ne rajca. Na tom tržištu nikada nećemo moći da se takmičimo i dajemo dodatu vrednost. Imao je npr i Dulov KKP iskusne Amere, tipa Kamings, Palasio, Roberts, Lazme... ali su bili uklopljeni u tim koji je igrao dobro i gde je bilo dobrih domaćih igrača, pa se nije postavljalo pitanje koliko koštaju i da li smetaju. Kada imaš sklepotinu poput Gistove Zvezde onda se kola odmah lome na skupom strancu i on postaje personifikacija promašene sezone. 1
nenad Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 2 minutes ago, Nikodije said: Kada imaš sklepotinu poput Gistove Filipove Zvezde onda se kola odmah lome na skupom strancu i on postaje personifikacija promašene sezone. popravio sam ti ovo malo.
Mark Rothko Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 (edited) Izgleda da nam Šved ne dolazi. Da li smo opet siromašni? Edited July 13, 2021 by Mark Rothko
BWA Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Nismo. Marketing radi punom parom, ali svi efekti ne mogu biti odmah vidljivi.
BWA Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Postoje najave da ćemo ove sezone nastupati u retro dresovima iz 92. Ako se ovo ostvari, biće to sjajan marketinški potez. 2
ZokiAsov Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Bolje da to sacuvaju za narednu pa da u tim dresovima opet osvojimo 1
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 14 minutes ago, BWA said: Postoje najave da ćemo ove sezone nastupati u retro dresovima iz 92. Ako se ovo ostvari, biće to sjajan marketinški potez. -1 buljson
Kreator Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) Izvolite novi dres Partizana za predstojeću sezonu. Reklame adekvatno ulaganjima. Nordeus naravno glavni a vučku ostaju bordo prugice (ne može baš crvene zbog navijača Partizana, takođe naše prve boje su bile bordo-plave pa nema ljutiš) da ne bude zapostavljen. Svi srećni. Edited July 14, 2021 by BlackGeorge
BWA Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Sjajan dres. Samo da su ova slova sponzora još veća, bio bi idealan. 4
copkillah Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 23 minutes ago, BWA said: Sjajan dres. Samo da su ova slova sponzora još veća, bio bi idealan. Ja bih Nordeus ispisao tri puta, recimo ovako, da javnost bude zadovoljna: NordeuS Nordeus NordeuS 4 2
SNARC Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 6 minutes ago, copkillah said: Ja bih Nordeus ispisao tri puta, recimo ovako, da javnost bude zadovoljna: NordeuS Nordeus NordeuS Uz clansku kartu jeftiniji 30%. Kome cemo mi da pisemo "Legendo" naredne sezone ? Ili ne moram da pitam. 1
pacey defender Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 2 hours ago, BlackGeorge said: Izvolite novi dres Partizana za predstojeću sezonu. Reklame adekvatno ulaganjima. Nordeus naravno glavni a vučku ostaju bordo prugice (ne može baš crvene zbog navijača Partizana, takođe naše prve boje su bile bordo-plave pa nema ljutiš) da ne bude zapostavljen. Svi srećni. Fejk. Treba da stoji Branko, posto daje svoje pare.
Mark Rothko Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Vlade Divac - Quote „Željko je veliki trener, najbolji svih vremena u Evropi i kao takav da dođe u Partizan onda mora da postoji velika ljubav, a Željko stvarno ima ljubav prema Partizanu, kao svi mi, ali on pogotovo. Drago mi je što se vratio i želim mu sve najbolje.“ 4
Mark Rothko Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 (edited) BrankoMM, lažni trener sa Andrićevog venca ti bacio rukavicu u lice, oteo igrača Barseloni. Ti si na potezu. Edited July 15, 2021 by Mark Rothko
Recommended Posts