Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) To je sve sitna zivina, zna se da su glavne gazde rakovi, pisu priopcenja Edited June 6, 2022 by Plajvi 1
Milošica Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: To je sve sitna zivina, zna se da su glavne gazde rakovi, pisu priopcenja Panter rodjen istog dana kad i @Joe D. Na drugoj strani od igraca niko, ali zato Gazda jeste.
SNARC Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Just now, Milošica said: Panter rodjen istog dana kad i @Joe D. Na drugoj strani od igraca niko, ali zato Gazda jeste. Ti si me ujebao zanavek kada si mi rekao da smo gazda Tjoki i ja rodjeni istog datuma...jebemte univerzume 1 5
Milošica Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) @Joe D Ma jednom sam pogledao kad si me nesto iznervirao pa sam zapamtio, nista strasno Edited June 6, 2022 by Milošica 2
Nikodije Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 milosice, sta je hordov u horoskopu? zanima me da li ce biti dovoljno jak karakter da se oduspre pokusajima kradje od strane gostiju
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: milosice, sta je hordov u horoskopu? zanima me da li ce biti dovoljno jak karakter da se oduspre pokusajima kradje od strane gostiju Ovan Dobar je on, al ova druga dvojica ga jebu...
goofs Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Mislim da overthinkujete, samo jedna stvar je bitna veceras: Rade Zagorac (12 August 1995) Quote Posao: Već na startu radne nedelje od Lavova se očekuje da oberučke prihvate profesionalne izazove, i hrabro se nametnu na lidersku poziciju u poslovnom okruženju koju i zaslužuju. Samo napred. Ljubav: Ako budete stavili sebe i sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. Menjajte nešto u svom ponašanju. Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost. Ne vidim kako posle ovoga mozemo da izgubimo. 3 5
*edited by mod Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 U drugom vestima, klub rešio da pošalje tužbe za pretnje igračima na Twitteru. Ni malo loša ideja, samo da ih ne obrađuje isti onaj što je presudio Milanu Kaliniću. 1
Joe D Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 sad sam pogledao horoskop za dedu, izgleda da menja klub. opet zeljko usao u igraca.
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Panter je rak, sagorece veceras, FG 25%, 4 TO i 4 licne
Recommended Posts