*edited by mod Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 2 hours ago, SNARC said: Coki ce od muke na peetchku da progovori ako mu neko ne uzvratim necim sto lici na saopstenje..jos jedno frisko nam stize sutra do podneva. Precenio si ga. Stiglo je i pre ponoći još jedno. Sad samo treba još jače ćutati i pustiti ga da se dodatno zakopava u svoja govna
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 da malo relaksiramo atmosferu, za koga ste? team boston 1 1
garmonbozia Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 (edited) Team boston ima mozak, ali je malo prokurčen i ležeran. Uz sazrevanje može biti zajeban igrač. Team GSW nema mozga, prvi deo sezone odigrao na svežinu i na atletizam, ali moraće mnogo da radi da bi nadomestio nedostatak vijuga. Edited June 2, 2022 by garmonbozia
garmonbozia Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Just now, Joe D said: pa i niste bas Zato što imamo puno crnaca? 1
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 u sf-u navijamo za gsw, u bostonu za celticse, ne vidim drugi način
Tresko Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 29 minutes ago, Joe D said: mi nemamo tih dilema, zna se ko je nasa filijala Osim Marcusa Williamsa sve moj do mojega. 1
Recommended Posts