BWA Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Može, Stragija smo već vratili. Okuplja se samoionska ekipa. 1 Link to comment
Joe D Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Mislio sam na juniore, da igraju. 1 Link to comment
Djolle Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Mislio sam na juniore, da igraju. Da da, svi sinovi iz Istanbul generacije da se okupe i neki retro dresovi da se naprave... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Link to comment
cartman Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 I onda mali Trifa da pogodi autokos sa 3/4 terena u sezoni posle osvajanja evrolige ...sve se uklapa Link to comment
April Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 https://nova.rs/sport/kosarka/braca-lukovic-uz-pevace-slavila-povratak-zoca-u-partizan/Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk 4 Link to comment
pacey defender Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 On 25.6.2021. at 18:15, Mark Rothko said: Puklo me ovo neviđeno. Da zajebemo sad šaljenja i sve, ali Željko u Partizanu 2021.godine je 1/1 sportski duh i ljubav prema klubu koja ne može da prestane. Željko je bukvalno udahnuo život klubu ovim potezom. Dobiješ mnogo od kluba, pa vratiš ovoliko. Bog. 7 Link to comment
MiddleClass Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/fiba-objavila-detalje-parahovskovog-ugovora-u-partizanu/391381 Link to comment
goofs Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Strpati u zatvor onog ko je mislio da je dobra ideja dati tolike pare Parahuskom milion stodvaespet za dve godine, ej bre Link to comment
Redoran Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ima se, može se Nego, dizvinete na još jednom potpuno laičkom pogledu na sve ovo, ali meni se doima da je Žocarin povratak deo neke priče koja je još ranije krenula. On je verovatno dragulj u toj kruni ali mislim da manji biseri tek slede. Savićev dolazak je bio znak da se nešto iza brda valja jer Savić, kao i Žoc, sigurno ne bi dolazio u klub da bude ikebana za još nekoliko sezona poput ove koja je upravo završena. On dolazi da radi ozbiljne stvari, a Žoc dolazi da radi sumanute stvari koje do juče nije vredelo čak ni sanjati. Posle dolaska njih dvojice ništa mi više ne deluje nerealno, pa ni onaj grćki tvit o licenci za Evroligu. Neko je krenuo da kuva ozbiljan slavski ručak, naravno ne odmah u prvoj sezoni ali nema šanse da će na ovome da ostane i da će se posle dva megasvemirska poboljšanja u struci nešto mnogo improvizovati sa igračkim kadrom. Ceniim da i na parketu u nekom trenutku mogu da se očekuju slične bombetine i posle toga kreće žurka. 6 Link to comment
Popular Post Moća Posted June 27, 2021 Popular Post Share Posted June 27, 2021 Kakvo lepo samozavaravanje [emoji23] Ceo grandiozni projekat u inat Vucicu. Kako vam malo trebalo da zaboravite sve sto ste srali ovih godina i sada jedete govna kutlacom i vicete kako bolja u zivotu niste jeli.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1 2 7 Link to comment
napadaj Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Da je bilo ko drugi došao, ta vaša naklapanja bi možda i imala nekog osnova. Ovako, najveći evropski trener se vratio tamo gde je sve počelo iz čiste ljubavi, a vi možete samo pakosno da pištite. 2 Link to comment
Milošica Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 U inat Vučiću? Ko je rekao tako nešto? Kažem, verovatno je mogao da stopira stvar, ali niti je on doveo i platio Željka, niti će igrače. Link to comment
Uskebasi Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Dolazak nekoga poput Obradovica u srpski sport je dovoljan razlog da se ovo ne posmatra iz ugla realnosti. Ovo se ne može objasniti racionalnim razlozima, a navijači Partizana su na to navikli. Zato je KK Partizan institucija I zato ti kao navijač Zvezde ne razumeš da ovo nije samozavaravanje, nego časovi ljubavi 4 Link to comment
Moća Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Znaci nama je sve doveo i platio a vi ste vase sve sami platili i doveli. Zvuci sasvim logicno.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkDovoljno je... 2 1 Link to comment
Recommended Posts