Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Kalina ide u Real, a i da ne ide, ne bi došao kod vas makar bili i poslednji klub ne na planeti zemlji, već u univerzumu.

• Haha 1
  • Tužno 1
3 hours ago, Bogotac said:

ok.kako god kome odgovara da svari celu pricu.pozdrav

Nemam ja šta da svarim. Ionako već 5 godina navijam za klub na čijem je čelu visoko pozicionirani član SNS.

Samo ti kažem kako jeste.

moje zelje su vesterman, lovernj, lucic, veseli, milosavljevic, vanja marinkovic...da ostanu zagorac, jaramaz, trifunovic, dangubic, stepanovic i nikola jankovic

to su moje zelje, ali neka zeljko odluci, ne treba mu se mesati u posao posto ima vise trofeja nego svi strucnjaci zajedno 

zeleo bih jos nesto da napisem, ali ne umem...da sam mladji mozda bih  i umeo...emocije su me savladale...ovaj potpis sam doziveo kao sve bas bitne dogadjaje u svom zivotu...polazak u skolu...diplomiranje...prvi poljubac...drobnjak trojka iz auta...rodjenje dece...prva plata...prvi yugo...prvi auto...kupovina masine za sudove

• +1 2
  • Wub 3
  • Haha 2

Šta hvali, lepo si napisao. Super je što u ovako kriminalizovanom i politizovanom sportu još uvek postoje ljudi i događaji koji mogu iz ljudi da izvuku iskrenu emociju i radost, umesto tradicionalnog cinizma i hejtovanja.

• +1 2
1 hour ago, shimpr said:

moje zelje su vesterman, lovernj, lucic, veseli, milosavljevic, vanja marinkovic...da ostanu zagorac, jaramaz, trifunovic, dangubic, stepanovic i nikola jankovic

to su moje zelje, ali neka zeljko odluci, ne treba mu se mesati u posao posto ima vise trofeja nego svi strucnjaci zajedno 

dolaze nam svi, osim ivica osim, lucica =( on ce one tamo sezone kad bude zrelo za f4. a tad ce i bogdan i bo.

mislim da sam se usro od alkohola. i tako usran, razmisljam, u istoriji se bas ne desava da neko pokazuje ljubav prema klubu ne moze da prestane i dok zivim klicacu njemu volim te partizane na ovaj nacin. njemu je 61., i moze da bira klub, ali onaj moj 11 rodjendan,... tad sam bio sampion evrope, 13ti igrac. solidan.

dajte mesto za kicu. kad se otrezzni od svadbe,

dajte pbgu cacak da vodi, koki sa cegijem, coravi slepac i vesara da preminu u zatvoru, zvaljou da ga jeremic nabode i da od naboda mogu da prorade pridruzene bolesti, ostoji da vodi limarsku radnu neuspesno.

partizan je kica, partizan je zeljko, partizan su oba saleta, savovic, duda, dulo, rebarce i shimpr.

mi smo partizan.

• +1 1
  • Wub 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...