Milošica Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Ono što je tačno je da je hteo baš da se iscima i prekine priču, verovatno je mogao. Zašto nije, verovatno je procenio da mu politički odgovara. Niti je on sredio Žoca kako ti kažeš, niti igrače koji će doći. Hajde jednom da probamo da održimo nivo na forumu kada su ove stvari u pitanju, nije sve crno belo. Nažalost Edited June 25, 2021 by Milošica 5 Link to comment
freakns Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 jbt, ni mastilo se nije prosusilo, vec ste poceli da se svadjate... Link to comment
Milošica Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Just now, freakns said: jbt, ni mastilo se nije prosusilo, vec ste poceli da se svadjate... Kakve svađe, taman posla. Link to comment
Bogotac Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 16 minutes ago, Milošica said: Ono što je tačno je da je hteo baš da se iscima i prekine priču, verovatno je mogao. Zašto nije, verovatno je procenio da mu politički odgovara. Niti je on sredio Žoca kako ti kažeš, niti igrače koji će doći. Hajde jednom da probamo da održimo nivo na forumu kada su ove stvari u pitanju, nije sve crno belo. Nažalost ok.kako god kome odgovara da svari celu pricu.pozdrav Link to comment
Ted Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Novosti Nema sumnje da će slavni Čačanin, zajedno sa Savićem oformiti respektabilan sastav. Dolazak trofejnog stručnjaka u Beograd će predstavljati "mamac" za mnoge košarkaše, a kako "Novosti" saznaju, na vrhu liste želja su trojica bivših igrača - Vanja Marinković, Miroslav Raduljica i Dragan Milosavljević, dok se nešto bojažljivije pominje i dolazak Nikole Kalinića i Stefana Jovića. Selektiranje ekipe sada postaje tačka broj jedan na dnevnom redu u crno-belom taboru. Link to comment
napadaj Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Sad još glasnije včć pdr sa tribina na svakoj utakmici. Edited June 25, 2021 by napadaj 3 Link to comment
copkillah Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 minute ago, napadaj said: Sad još glasnije včć pdr sa tribina na svakoj utakmici. Poseta nikad nije bila problem, a sad će biti još veća zbog Željka. Ali kao što sam rekao, da vidimo šta je onaj smislio za skandiranje pošto ta ekipica kerbera više nije dostupna. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 treba mi info od poznavaoca prilika ko je želimirov menadžer? Link to comment
BWA Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 27 minutes ago, Ted said: dok se nešto bojažljivije pominje i dolazak Nikole Kalinića. Nadam se da će ostati na bojažljivosti. 1 Link to comment
Ted Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 odličan je Kalinić, ali mi to deluje baš nerealno.....jel Raškovićev igrač ili....ne znam dal je imao neke šabanske ispade spram KKP od gore navedenih svi mi deluju realnije od Kalinića jbg. koga god Žoc odabere dobro je došao Link to comment
BWA Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 minute ago, Ted said: odličan je Kalinić, ali mi to deluje baš nerealno.....jel Raškovićev igrač ili....ne znam dal je imao neke šabanske ispade spram KKP od gore navedenih svi mi deluju realnije od Kalinića jbg. koga god Žoc odabere dobro je došao Imao je šabanske ispade. Dženkinsa je naložio da pjeva - vrati konju glavu Mačvane. Istina je da je i on bio vrijeđan. U svakom slučaju mislim da od toga nema ništa. Link to comment
copkillah Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Dosta se na PPP diskutovalo o Kaliniću kada je ispao iz reprezentacije, kada su otprilike u isto vreme izašli i drkački video i izjava o Kosovu. Lik je konfliktan i neke stvari kod njega moraju dobro da se hendluju. Željko to verovatno može, dok poređenja radi, on kod Dula ne bi prošao (kao što i nije kada je bio na probi). 2 Link to comment
Lord Stef Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Kalinic moze odma, Vanju volim ko ludo dete al' je uzasno nekonzistentan suter. Radulja, hm... Gagi je kapiten, njega bih uvek doveo makar i minut ne odigrao. Jovic takodje moze, ako je ispucao kvotu povreda po desetljecu. Ma kenjam i ja, Zeljku se divim do imbecilnosti, koga god da dovede necu da se bunim. Gagica da vrati rekao bih "to Zeljko majstore, oduvek sam govorio da je Gagic nebruseni dijamant". Link to comment
goofs Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Pitanje je da li Kalina uopste zeli da se vrati u zemlju. Ovde je leglo propisnih budala i palamuda, jahali su ga onoliko po medijima i mrezama i zbog drkija, ali vise i zbog Kosova. Onu epizodu sa Milanom Kalinicem ne treba nikada zaboraviti. Link to comment
Recommended Posts