Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

Izgleda da je Svetu Klaru Korona ozbiljno sasekla. U Ljubljani bilo 14 igrača samo. Tražili odlaganje u prvenstvu ali savez odbio.

• Replies 5.9k
  • Views 308.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

gde igramo prvu?

e

tamo

e1

pantara out do oktobra

:sad:

Edited by kud u maglu Simoviću

Sve povrede mož da izdržimo, osim jedne. Te neću reći ko je u pitanju, za svaki slučaj.

Inače Asano igrao u prvom kolu u nemačku, gde je tužba, gde su pare.

santa klara je poprilična divljina od ekipe

:mellow:

Igrač više a primili dva gola. Siguran sam da možemo da odradimo pola od toga.

Crveni ćemo da obezbedimo a za golove ćemo da vidimo:Jova:

i to ih primili u 90om i 100tom minutu

biti će neka luda utakmica

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

i to ih primili u 90om i 100tom minutu

biti će neka luda utakmica

A gotivan je i termin nekako, 22 30 :D

Hmmm... ceo dan pada kvota na nas, na 2 u cetvrtak, trenutno se vise placa 1 nego 2.... nisam video update oko Covida....

Malo su se bolje raspitali koja je ekipa bolja.

a gde ima taj covid update

B92: UEFA odbila zahtev – Partizan u problemu pred gostovanje na Atlantiku http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=16&nav_id=1907999

Postoji i opcija da Partizan uplati još jedno noćenje, pa tek u petak krene put Beograda, ali bi to smanjilo vreme oporavka i pripreme za meč domaćeg prvenstva protiv Kolubare.

A lol

super su ta gostovanja po "Evropi".....od predvorja Kine pa do neposredne bliizine NY

reforma Evropskih klupskih takmičenja bi trebalo da započne (re)definisanjem pojma Evropa :D

lako je najvećima, oni su generalno skoncentrisani na sat, dva do tri leta avionom i ne moraju gotovo nikada da se mlate po rubovima "Evrope". osim ako ih genijalci iz UEFA ne pošalju u jebeni Baku da igraju finale nekog takmičenja

Sadigol ga dade za Almeriju ima prenos na areni 3. Sad je valjda na 20 i kusur golova, ne znam koliko treba za bonus 25 ako se secam, prvo je bilo 20 pa posle Vazura rece 25 :D

@El Patron Dao je 22g prosle sezone, ovo mu je 23.gol, jos 2 i 500k za Vepra

Nisam nasao update za covid... ali i dalje smo po kladzama favoriti, cak ubedljivi za prolaz posle 2 tekme sto je meni nerealno osim ako ovi nisu kompletni

Nema pojacanja osim ako udjemo u LK. To ima samo u Partizanu...

Gledao Soci juce, rutinirali Himki 3 0 u kombinovanom sastavu i 3.su na tabeli, nestvarno dostugnuce SER-a i ekipe

*istekao edit*

Od drugih novosti:

- Dusan Vlahovic nadomak Atletiko Madrida transfer 70m EUR, FKP ima 5% sto znaci 3.5m europskih novcanica; Svaka cast Decko

- Od Blekija imamo 5%+3% ako predje negde van Italije, juri ga West Ham

- Saleilikapiten izgleda novi trener Cukarickog

- Strahinja Pavlovic u timu kola u League 1 odigrao 90min za Monaco

FKP....

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.