mozzer Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Nestvaran prolazak. Ispao je bolji tim. Ali Joja, Sceka, izmene, Nagija penal i Celavi... SER se VRATIO 1
Њујоркер Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Znaci, sad kad kazem zeni da dogodine provodimo odmor u Tirani...
Tresko Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Odličan mali Terzić. Za razliku od onog muflona beskorisnog Jovića.
Kreator Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) 7 minutes ago, Azdaja said: Ovi Rusi su prava takmičarska ekipa, nemaju slabost osim što su nam dali loptu, malo je falilo da nas ugase. Intervencija Popova, pa Budino vađenje iz mreže i na kraju penal. Živela Crna Gora Nekoliko puta su nas bukvalno Rusi ubadali nožem ali povratili smo se. Mrtvu šansu Pop odbranio a posle Vujača bukvalno iz gola izvukao. Kako ovo prođosmo...pa kao kroz pakao da smo prolazili. Mrzim ovaj Soči opasno su namazani i pravi takmičari, našpanovani. I slabo greše, skoro nikako. Moraš krv da proliješ da im gol daš. Najebem se vazuri i ostalima u upravi lopovske mile majke. Smrdljive napredne lopine dajte pare za pojačanja lopovi. Edited August 12, 2021 by BlackGeorge 7 2
ToniAdams Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 jebiga super je sve ovo, i ne mogu biti nezadovoljan, racionalno igramo, puno se trci, gine se. al imam dojam da stanoje bukvalno cedi suvu drenovinu. 3
Azdaja Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 To svi znamo zato smo i odlepili sada, kao da smo ušli u finale LS jer znamo šta imamo na rosteru. Što reče gospodin Moca, take em all take em all hahahah I +1 za majku majčinu upravi za ovo čekanje da se odresi kesa. 1
Lord Stef Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Pa dotle je doslo da su u igru morali Miljkon i Obradovic, koga smo jos imali, Lolu? 1
J.R. Cash Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) 2 hours ago, ToniAdams said: . Edited August 12, 2021 by J.R. Cash
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 ponavljam se, dva igrača iz 11 su otpala danas, drugi je otpisan u poslednjim sekundama zagrevanja pred utakmicu to kad sam čuo bukvalno nikakva očekivanja večeras nisam imao ova pobeda je čista partizanština, zato sam i bio ubeđen da ćemo se nekako dobauljati do penaltik završnice 3
BWA Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 U pravu je Kums. Prvo smo ostali bez Jovića, pa bez Lutovca, pa na kraju i bez Pantica, čime smo ostali praktično bez ijednog igrača koji može da odigra po boku. Stoga, zaslužen prolaz dalje. Moje bogato iskustvo u praćenju "rada" naše tzv.uprave, govori mi da bi pred SK mogli dovesti 1 igrača. 1
Recommended Posts