Bright Billy Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 15 minutes ago, Ted said: odakle ta priča da se Stanković uživalac određenih supstanci? vidm pominje se nekoliko puta ovde. Iz iste kuhinje iz koje dolazi i prica da se borjanova zena svalerise sa terzom. Drugim recima, klasicne kafansko/tviter price kojojima se bave ljudi bez konkretnog razloga za zivot. Realno gledano stankovic ume da bude neodmeren i inpulsivan a brjan to ocigledno nije uspeo da istolerise. Tu je i situacija sa neprestanim vredjanjem borjanove zene od strane protivnickih navijaca ali antipatija zvezdinih navijaca prema njoj zbog njenih sumanutih nastupa po drustvenim mrezama ( konkretno mislim na situaciju u kojoj je provaljena da sa nekog alternativnog naloga kritikuje degeneka i jos neke igrace). Sve u svemu, nakupilo se tu negativne energije i bolje je da dodje do razlaza pre nego sto stvari eskaliraju... 3
Milosh76 Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Ko je nama kriv sto nemamo likove poput Pantica i Vuletica da sire lazi po drustvenim mrezama?
Bright Billy Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Ja bih se pre zapitao zbog cega ih oni imaju. Iz tog ugla gledano ipak smo mi bolje prosli... 2
kralj Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Eh, tako se i za Maradonu tračarilo. Navodno je i Dzordz Best pio. Dokoni um đavolje igralište. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 2 1
dragance Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 3 minutes ago, kralj said: Navodno je i Dzordz Best bio trezan. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Ispravio. 4
JohnnyD Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) Cisto gledajuci sa strane, kao gledalac, mogu da zakljucim da Stankovic, ako mozda i ima trenerskog i taktickog znanja koje je zasluzio bogatom karijerom i radu sa velikim trenerima, nije dobar psiholog, sto je jos jedna bitna stavka uspesnog trenera. Stalno je ljut nesto na konferencijama, od prvog dana, malo se nasmeje i kaze neku salu samo kad Zvezda odigra dobro, deluje mi da ne moze da ishendluje osnovne medjuljudske odnose, a matori Borjan koji sigurno ne daje na sebe u tim momentima je zrtva. Klinci koji jos nisu napravili karijere ce da trpe sve. A to, cija je karijera bolja u Zvezdi, Stankoviceva ili Borjanova - ako se moze porediti uopste, slicne su. Stankovic je bio "cudo od deteta", jedan od onih igraca koji rano sazrevaju, resavao je derbije sa Partizanom i zato ga delije vole, ali njegova zvezdana karijera je ostvarena u Italiji, ne u Zvezdi. Otisao je u sezoni kada je stasao u pravog igraca. Borjan je proveo iskusne godine u Zvezdi, bio pravi vodja tima na i van terena. Nije bio mlada nada ni atraktivan igrac, samim tim sto je golman, ali je doneo i bio clan tima koji je napravio veliki pomak u Evropi u odnosu na mnoge generacije pre toga. Edited December 19, 2021 by JohnnyD 3
Bright Billy Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) Etiketiranje je ok al pod uslovom da svako krene od sebe. U suprotnom, manite me tih prica... @kralj Edited December 19, 2021 by Bright Billy
pantelia Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 37 minutes ago, Bright Billy said: Iz iste kuhinje iz koje dolazi i prica da se borjanova zena svalerise sa terzom. Drugim recima, klasicne kafansko/tviter price kojojima se bave ljudi bez konkretnog razloga za zivot. Realno gledano stankovic ume da bude neodmeren i inpulsivan a brjan to ocigledno nije uspeo da istolerise. Tu je i situacija sa neprestanim vredjanjem borjanove zene od strane protivnickih navijaca ali antipatija zvezdinih navijaca prema njoj zbog njenih sumanutih nastupa po drustvenim mrezama ( konkretno mislim na situaciju u kojoj je provaljena da sa nekog alternativnog naloga kritikuje degeneka i jos neke igrace). Sve u svemu, nakupilo se tu negativne energije i bolje je da dodje do razlaza pre nego sto stvari eskaliraju... Ma gro tih "glasina" dolazi od raznih gtr-ova, avangardi, i ostalih smrdljivih urbano-fasistickih glasila. A na svakom kutku interneta, bilo da je tviter, fejsbuk ili ppp, imas tih NUSKNVP! PFC i tako tih stvorenja koji ce da sire takve stvari. 6 2 1
Filozof manijak Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 5 minutes ago, pantelia said: Ma gro tih "glasina" dolazi od raznih gtr-ova, avangardi, i ostalih smrdljivih urbano-fasistickih glasila. A na svakom kutku interneta, bilo da je tviter, fejsbuk ili ppp, imas tih NUSKNVP! PFC i tako tih stvorenja koji ce da sire takve stvari. Jeste, udruženo zločinačko gtr-ovsko avangardno preduzeće širi lažne vesti i dezinformacije o sukobu unutar FK CZ. I još fašističko. Aj priberi se, leba ti. Vidiš i sam da se nešto događa u klubu i da nisu glasine. Malo gledaj u svoj pupak/ogledalo, a ne preko plota. 3 2
Bright Billy Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Sad ovi iz kluba odgovaraju kako nece pustiti borjana da ode, sto je po mom misljenju potpuna glupost. Ako je coveku prekipelo, prekipelo mu je i treba ga pustiti uz neko razumno obestecenje .. 2
Filozof manijak Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Šteta što je Anđus prošao kroz tretman specijalnog odeljenja za prevaspitavanje u Ministarstvu Istine. Baš bi bilo interesantno čuti šta on ima da kaže na svu ovu frtutmu. 1
Dimitrije Posted December 19, 2021 Author Posted December 19, 2021 2 hours ago, Bright Billy said: Sad ovi iz kluba odgovaraju kako nece pustiti borjana da ode, sto je po mom misljenju potpuna glupost. Ako je coveku prekipelo, prekipelo mu je i treba ga pustiti uz neko razumno obestecenje .. Naravno. Medjutim, raskid ugovora nije opcija, osim ukoloko klub ne duguje novac Borjanu. U protivnom, neko obestecenje, makar i simbolicno, klub treba da dobije. Navodno, za Borjana su zainteresovani klubovi iz MLS i oni mogu da priuste obestecenje.
munze Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 velikii lep intervju sa boskom *zanemariti idiotski naslov https://www.kurir.rs/vesti/moja-zivotna-prica/3832343/ispovest-bosko-djurovski-poreklo-tito?utm_source=sa&utm_medium=referral&utm_campaign=sa 4 1
dragance Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Šteta što nije pojasnio ljudima priču zašto je nosio zavezan šal oko ruke kada je bio trener. To je tek za suze i klanjanje čoveku.
Recommended Posts