dragance Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 2 minutes ago, Azdaja said: Ako nadjete neki highlights javite, pogledao bi malo šta se dešavalo. 1
Miljenko Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Ovo je Katai morao da resi vec do poluvremena. Imao je dva penala i dva zicera u prvih 20 minuta. Iz onoga bih i ja zabio 3 gola.
Dimitrije Posted December 13, 2021 Author Posted December 13, 2021 12 minutes ago, Miljenko said: Ovo je Katai morao da resi vec do poluvremena. Imao je dva penala i dva zicera u prvih 20 minuta. Iz onoga bih i ja zabio 3 gola. Tacno, ali dok su Katai, Kanga, Ben bili u igri, pravili su se ziceri a samim tim i nada da mozemo da postignemo drugi gol. Kada su oni zamenjeni, onda je nestalo zicera i mogucnosti da neko napravi sansu.
Bright Billy Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Stankovic ocigledno ima 15-16 igraca na koje ozbiljno racuna i oni mu to vracaju na terenu. Sa druge strane rezerve je totalno ubio u pojam i kad god neko od njih mora da udje u igru nastaje problem. Morace to nekako da resi kroz prelazni rok i pripreme jer bez bar 20 spremnih i motivisanih igraca nema sanse da uspesno odigra ovoliki broj utakmica... 1
Ted Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 koliko sam ispratio Dimitrija, nije problem što je neko od njih ušao u igru nego što svi uđoše, a nosioci igre svi izađoše
Jozef K. Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ali je zato Srnić ostao do kraja. Pa se još ovaj i oprobao šutem sa dvadesetak metara. Klasično pišanje po ljudima koji gledaju lopte.
dragance Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Na žalost, Sampdorija je završena priča jer im je vlasnik u ćumezu. A nema ni ko da ga nasledi svakako.
Miljenko Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ja nemam nista protiv Stankovica; mislim da on u stvari radi ok posao. U Evropi smo konkurentni, protiv srednjeg esalona, kao sto smo retko kada bili. Umemo da odigramo na rezultat, da se vratimo kada mec ne krene kako treba. U domacoj ligi jednostavno mora bolje od ovoga. Razlika u kvalitetu je tolika, da bez 4-5 komada po mecu, protiv vecine protivnika (Partizan je izuzetak, uz jos mozda 2-3 ekipe), suprotno znaci da nesto nije kako treba. 3
Dimitrije Posted December 14, 2021 Author Posted December 14, 2021 3 hours ago, Ted said: koliko sam ispratio Dimitrija, nije problem što je neko od njih ušao u igru nego što svi uđoše, a nosioci igre svi izađoše To je to. Ne izvode se nosioci igre i uvode igraci za "garbage time" u trenutku kada pobeda nije osigurana. Pogotovo sto medju igracima koji su usli ima onih koje je Stankovic prosle srede javno kritikovao zbog "nedostatka karaktera" (Falko) ili koji su tek izasli iz visenedeljne povrede, a pre toga su imali izuzetno losu sezonu (Nikolic). Na ovu dvojcu nije ni racunao do pre neki dan kada ih nije poveo u Bragu i Krusevac. Posle utakmice, Stankovic izjavljuje da "neko stvarno treba da zasluzi Zvezdin dres". Pa zasto onda menja igrace koji ga zasluzuju onima koji ga po njemu ne zasluzuju? Stankovic je dobar trener i dobro radi, ali mislim da je ispustena pobeda na ovoj utakmici prevashodno njegova krivica zbog losih izmena koje je napravio u drugom poluvremenu. Ne bi to bilo toliko strasno da u nasem prvenstvu svaki izgubljeni bod moze da znaci i oprostaj od trke za titulu, A Zvezda je vec prosula cetiri boda kod kuce i bar jedan u Surdulici, u utakmicama u kojima se ocekivalo da osvoji najmanje sedam bodova. 1
Dimitrije Posted December 14, 2021 Author Posted December 14, 2021 5 hours ago, Bright Billy said: Stankovic ocigledno ima 15-16 igraca na koje ozbiljno racuna i oni mu to vracaju na terenu. Sa druge strane rezerve je totalno ubio u pojam i kad god neko od njih mora da udje u igru nastaje problem. Morace to nekako da resi kroz prelazni rok i pripreme jer bez bar 20 spremnih i motivisanih igraca nema sanse da uspesno odigra ovoliki broj utakmica... Tacno tako. Tih 15-16-orica su jedanaestorica koji su juce poceli utakmicu, plus Gobeljic, Pankov, Sanogo, Degenek i Petrovic. Dodao bih i golmana Popovica jer je covek svaki put kada je menjao Borjana odlicno odigrao. 1
John Coltrane Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Jel posle TSC nema ništa do februara?
shimpu Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 32 minutes ago, John Coltrane said: Jel posle TSC nema ništa do februara? Ima nova godina i bozic
Milosh76 Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 47 minutes ago, John Coltrane said: Jel posle TSC nema ništa do februara? Do sredine februara, Cukaricki kod kuce, gostovanje Proleteru, pa Partizan kod kuce.
Recommended Posts