FPLS Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Degenek je očito sklonjen iz tima posle Midtjilanda.. Zato se polako ustaljuje moćni tandem u vezi Srna - Njega. Naši Ćavi i Inijesta.
Milosh76 Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Kakve veze ima Degenek sa veznim redom?Da li Njegos-Srna tandem ima veze sa tim sto je Sanogo rovit, a Kanga u domovini zbog smrti oca?I to sto je Nikolic povredjen vec duze vreme?
FPLS Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Ne znam sta sa cim ima veze, ali bih mnogo radije gledao Stanica i Krsticica nego ova dva dokazana bezveznjaka.
Bright Billy Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 23 minutes ago, FPLS said: Ne znam sta sa cim ima veze, ali bih mnogo radije gledao Stanica i Krsticica nego ova dva dokazana bezveznjaka. Jbg, treba ipak imati malo poverenja i u trenera. Srnicu ugovor istice ugovor za mesec dana tako da ga ocigledno ne guraju zbog prodaje, pre ce biti da mu je konkurencija u kurcu sa formom ili tako nesto... 2
Dimitrije Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 Srnic i Petrovic su odigrali poslednje tri utakmice sasvim solidno. Zbog cega onda negodovanje zato sto oni igraju, s obzirm da Sanogo i Kanga ne mogu da igraju. Veci problem danas su Gobeljic i Pankov. 1
simple red white Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 57 minutes ago, Milosh76 said: Kakve veze ima Degenek sa veznim redom? Da li Njegos-Srna tandem ima veze sa tim sto je Sanogo rovit, a Kanga u domovini zbog smrti oca? I to sto je Nikolic povredjen vec duze vreme? Nikolić od kako je prestao da bude bonus je izgubio mesto (nije ga ni zalužio).
Milosh76 Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Ali je centralni vezni, trenutno imamo 2 bonusa na terenu. Inace, igramo u Krusevcu u nedelju, tako da ovo tumbanje i odmaranje ima smisla.
fandorin Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) Kako je ovaj dečkonja Lazetić uklizao Rodiću, ovo nikad nisam video. Nije mi jasan, evo sad šutira iz pozicije iz koje niko nikad nije dao gol naročito ne na način na koji je on probao. Pre toga dobra finta Edited December 1, 2021 by fandorin 1
fandorin Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Falko nume desnom, ali je jako dobar tehničar, ne kapiram zašto ne igra više. 1
Bright Billy Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 34 minutes ago, fandorin said: Falko nume desnom, ali je jako dobar tehničar, ne kapiram zašto ne igra više. Meni on kao da je sa malog fudbala dosao kod nas, sve nesto trza u mestu, fintira itd al mu gol konstantno predaleko...
Recommended Posts