Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dakle, ove sezone ocekujem titulu i Grupnu fazu nekog od 3 takmicenja. Vise bih voleo da igramo prolece, nego da se brukamo u LS.

A protiv Vose, uprkos kisi, ocekujem dobru proveru pred Kairat i pobedu.

Posted

a zašto večeras sa pola kapaciteta a protiv Kairata bez publike?

Posted

Kazna je protiv karata. Zbog Ibrahimovića. 

• +1 1
Posted (edited)

Mogu samo skolska deca do 14 godina uz pratnju nastavnika/odraslog. Ne znam na koliko dece ide jedan odrasli, recimo 25.

216275781_6005374216169156_1959562581302

Edited by Milosh76
Posted

Sastav manje-vise ocekivan.  Iznenadjuje da Degenek nije ni u proitokolu.

Posted

ko je drugi bonus, osim Rajovog teleta?

Posted

Izmjenjeno pravilo. Ne moraju dvojica poceti, ali mora jedan zavrsiti mec i odigrati neki minimum minuta valjda. :)

Posted (edited)
28 minutes ago, Dimitrije said:

Sastav manje-vise ocekivan.  Iznenadjuje da Degenek nije ni u proitokolu.

Nije mi jasno, sve deluje kao da sikaniraju coveka, da je povredjen rekli bi. Da li ga na pedersku foru teraju da ide, ili sta vec. 

Edited by Plajvi
Posted

Deki je rekao da mu je on sad peti stoper, jbg.

Posted
4 minutes ago, Plajvi said:

Nije mi jasno, sve deluje kao da sikaniraju coveka, da je povredjen rekli bi. Da li ga na pedersku foru teraju da ide, ili sta vec. 

Na pedersku foru ga teraju da ide. Covek je bolji stoper od Babica i duplo bolji od Pankova ali Babica nisu prodali, za Pankova se ne moze uzeti kinta i sada pokusavaju da uvaljaju Degeneka protiv njegove volje. Ima dana kad zaista pozelim da nikad nisam cuo za sport i za Zvezdu, a kamoli postao navijac. Jebi ga.

• +1 6
Posted
11 minutes ago, levi said:

ko je drugi bonus, osim Rajovog teleta?

Pravilo kaze da bonus mora da odigra 90 minuta, da li jedan ili vise igraca, sustina je da bonus mora da pocne i zavrsi utakmicu svih 90 minuta.

A za strance 4 stranca na terenu, a u protokolu koliko god hoces. Broj izmena, valjda, ostaje 5 u 3 navrata.

Posted

Isto me cudi da Falko nije u startnih 11.  Stankovic svakom prilikom za Falka kaze da je "fenomenalan igrac", ali ga stavlja u tim sporadicno. 

Posted
8 minutes ago, Milosh76 said:

Pravilo kaze da bonus mora da odigra 90 minuta, da li jedan ili vise igraca, sustina je da bonus mora da pocne i zavrsi utakmicu svih 90 minuta.

A za strance 4 stranca na terenu, a u protokolu koliko god hoces. Broj izmena, valjda, ostaje 5 u 3 navrata.

A šta ako se bonus povredi ili dobije crveni a svih 5 izmena je iskorišćeno? Ili šta ako samo dobije crveni, jel to povlači automatsku izmenu da bonus zameni drugog igrača koji nije bonus?

Posted (edited)

To pitaj strucnjake iz FSS, zaista ne znam sta se desava u tom slucaju. AKo dobije crveni i ima pravo izmena, mislim da bi trebalo da udje bonus tj bonus mora da pocne i zavrsi. Sta  se desava kad su u pitanju povrede, a nema prava na izmene, zaista ne znam.

Prenos je samo na AreniSport.

Edited by Milosh76
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...