kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Stanković da nastavi da vežba. stankela je dobar tip, pozitivac. zna fudbala, zna da napravi atmosferutm ali on sam ne zna da li je fudbalski trener ili građevinski investitor prvo da odluči šta je, pa onda nek nastavi ne može se biti fudbalski trener sa pola radnog vremena 1
Frank Pembleton Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 stankela je dobar tip, pozitivac. zna fudbala, zna da napravi atmosferutm ali on sam ne zna da li je fudbalski trener ili građevinski investitor prvo da odluči šta je, pa onda nek nastavi ne može se biti fudbalski trener sa pola radnog vremenaOko tog drugog "zanimanja" sam čuo jezive priče.Dobro da i ovoliko može da se "posveti" poslu trenera. ... Shiit has hit the fan
Mil@n Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Terza i Vučko se gledaju i pitaju se šta li se ovo desilo... Bedna fudbalska predstava naše momčadi, sreća pa nismo prošli (stvarno tako mislim), rastavili bi nas i Dinamo i Legija na komade. Dakle bolje ispasti od Šerifa nego od Croata, Srbin pobedio! 2
Bogotac Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Oko tog drugog "zanimanja" sam čuo jezive priče. Dobro da i ovoliko može da se "posveti" poslu trenera. ... Shiit has hit the fan ?
Dankan Ajdaho Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 7 minutes ago, Mil@n said: Terza i Vučko se gledaju i pitaju se šta li se ovo desilo... Bedna fudbalska predstava naše momčadi, sreća pa nismo prošli (stvarno tako mislim), rastavili bi nas i Dinamo i Legija na komade. Dakle bolje ispasti od Šerifa nego od Croata, Srbin pobedio! Pobedijo.
Milosh76 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 27 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Stanković da nastavi da vežba. Možda i dođe iz dupeta u glavu. Nije slucajno Zvezda onako igrala prosle sezone u Evropi.. ima tu stofa, samo jos nije poslozio kockice, to je najveci problem. Kao i napadac i oba beka i igranje sa stoperima i povreda Kataia i lutanje Ivanica i crveni Kange i povreda Sanoga (cini mi se da je izasao zbog povrede, a ne zbog zutog)... Kad to poslozi bice dobrih utakmica, samo je pitanje da li cemo gledati Zvezdu u LE ili LK.
samo_opusteno Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Nije to do poslaganja nego energiju i hemiju ekipa nekad ima, nekad nema. Zvezda 4 godine igra sjajno, osetilo se da je ono protiv Milana bio poslednji zalet ove generacije. Mi smo prosle sezone izgubili jednu utakmicu, sad vec 2 a tek pocetak.Ali desava se to, eno i Rendzers sa igracem vise prima 2 gola i ispasce od Malmea. Verovatno ce i oni da se pitaju sta je ovo brate Stivene, prosle sezone gazili a sad ocajni. Ali tako je to, da nije tako bilo bi dosadno. 1
fandorin Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 5 minutes ago, Milosh76 said: Nije slucajno Zvezda onako igrala prosle sezone u Evropi.. ima tu stofa, samo jos nije poslozio kockice, to je najveci problem. Kao i napadac i oba beka i igranje sa stoperima i povreda Kataia i lutanje Ivanica i crveni Kange i povreda Sanoga (cini mi se da je izasao zbog povrede, a ne zbog zutog)... Kad to poslozi bice dobrih utakmica, samo je pitanje da li cemo gledati Zvezdu u LE ili LK. Kako će da posloži? Špic dolazi u januaru, beka neće dovesti, kad Kanga pocrveni ili izdivlja menjaće ga Srnić ili Krstičić. Na 2 maltene najvažnije pozicije u timu mi godinama, ili ne dovodimo nikoga ili totalne analfabete (Kanga nije 8, prinudno tu igra)
Milosh76 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Kroz utakmice, kao i proslih sezona. Da smo ispali od Tirane, a mogli smo, ne bi ovo sad pricali, nego nam bio neki drugi trener. Ovako strpljenje je vrlina. Ne bi me cudilo da dovede igraca u sledecih par dana, i tako ga zabole za dug, sve radi na crtu, pa moze jos malo. Nije njegov klub, ne navija za Zvezdu, sto je problem da li je dug posle njega 50 ili 150M evra?
lazni Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Šteta, već dve sezone ispadamo od prosečnih ekipa u kvalifikacijama za lš, plasman u le je imperativ, ukoliko i tu kiksne mislim da će Stanković da se povuče. Za poznavaoce, ko nam dovlači ove precenjene strance poslednjih godina? Na jednog Marina, dolaze tri kafu-la para-dioni stručnjaka. Koliko je ovaj Dioni loš kada ga u obe utakmice menja Krstović sa očekivanjima da gore ne može.
John Coltrane Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Pa ti Dejane opet uigravaj glavno pojačanje sa nova 4 štopera…
harper lee Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 1 hour ago, Micko8 said: A ja sam vam lepo rekao ovde da cete praviti Milojevica od balata i da je Dejan Stankovic trenerska prevara Cekao si dve godine da napises ovaj post. Dve godine koje si proveo gledajuci kako vas Stankovic samara. Cestitam na strpljenju. 3
Milosh76 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Crvena zvezda i Kluž će prvi meč plej-ofa igrati narednog četvrtka na stadionu "Rajko Mitić", dok je revanš zakazan sedam dana kasnije u Rumuniji. 1
Hobbit slayer Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Da je bilo lepo za gledanje, nije. Ali nije ni prvi, a na žalost neće biti ni zadnji put da ćemo gubiti tekme na ovakav način. Nemam nameru da ulazim suviše duboko u tematiku gde smo sve pogrešili, jer to ne menja krajnji rezultat. Samo se nadam da će Deki biti u stanju da podigne ekipu za Kluž, da pokušamo da popravimo što se popraviti da. Sent from my HD1913 using Tapatalk
hrkljush boys_2 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Treba uvijek stvari gledati iz ljepšeg ugla, evo sad nećemo igrati sa Dinamom, neće bito navijačkih ispada, palo bi šamaranje na Maksimiru samo takvo. Vjerovatno i na Marakani, pošto bi se usranko na klupi opet usro. A i prilika za Tvorzu da se lapi dodatna kinta, ta je prilila doduše uvijek aktualna. 1
Recommended Posts