Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Jozef K. said:

Treba Terziću i Stankoviću otpevati a sad adio

Terzicu da i kartu ka Zabeli, ali to se nece skoro desiti, a verovatnije nikad. Deki nek ostane jos malo, da vezba, kad nemamo boljeg. Kad se gleda ceo period otkako je dosao, zasluzuje vise nego prelaznu ocenu.

Jeza me hvata od potencijalnih zamena, od legendi i "legendi" kluba, do stranaca i ko zna kakvih likova.

• +1 3
Posted

Retko lak zreb, i to se ne iskoristi, da se makar rutinski udje u grupe EL.:isuse:

• +1 1
Posted

Mladi momci 3-1 nek je sa srećom.

Jezivi Gajić, onaj mladi bivo, Srna u sredini, Krsticic fan forme. Ben na klupi.

To samo ovako sa strane

• +1 1
Posted

Tim koji zadnjih godina redovno izlazi u Evropu, dovodi sebe u situaciju da u kljucnom dijelu sezone bude neformiran, neposlozen i kokošarski vodjen.
Zalosno.
Ni ne zaslužujemo bolje od ovoga.

• +1 8
Posted

I ovo je za ljude. Jedino ne kapiram da su uspeli da vrate Srnica i Krsticica i ne dobiju nista a uguse ove mladje.
Previse losih poteza, malo lose forme, malo karme za neozbiljno shvatanje Serifa i eto belaja.
Nadam se da mozemo proci Kluz, nije ovo tolika tragedija kakva sad izgleda.

• +1 1
Posted

Zvezdina transfer politika je užasna i moralo bi da se postavi pitanje odgovornosti. Nije toliki problem što je Srnić igrao u sredini nego što je uopšte u prilici da trenera stavi u, meni neshvatljivo, iskušenje da ga uvrsti u prvu postavu. Probao je to i Milojević nekoliko puta, pa i Stanković u 2 ključne utakmice. I nijednom nije uspelo, osim protiv Krasnodara, ali to nikakve veze sa Srnićem nije imalo. Pretpostavljam, zapravo siguran sam,da će nam 2024. u 3. kolu kvala za neko takmičenje protiv Ženes Eša špica igrati Vukanović, a kad se posle 1. poluvremena ispostavi da to nije najplodonosnije rešenje, zameniće ga Nemanja Milić. 

• +1 3
Posted

Falcineli jbg. Preskup nam je bio. I ona saga sa Prijovicem. Neozbiljno...

• +1 1
Posted

U poslednjih 5 godina je uslo od UEFA oko 60 i vise miliona eura, a od tada nam je dug porastao, vraceni su Srnic i Krsticic, nemamo beka, Terza drka Degeneka, zajebe Milunovica, skup mu Falcineli... ma idite u tri picke materine. Jos kad neko prosere kako pickusti sipa u klub (a u stvari drpa i pere pare preko kluba), pa odmah da ga posaljem u tri popodne.

Ne, moraju sebe da namire i sve sjebu kao najgore secikese i mufljuzi, sto i jesu.

• +1 5
Posted

Sta veli Deki? Bice nema sta da zamjeri momcima... :D

• +1 2
Posted

"Loše smo ušli u utakmicu, ne ličimo na onu ekipu koja je prošle godine igrala odlično. Većina igrača koji su nosioci igre su totalno van forme. Ovo nije prva utakmica koja je bila takva, igrali smo dosta utakmica u prvenstvu, a jedina utakmica koju smo odigrali na nivou Crvene zvezde iz prošle godine je bila utakmica protiv Kairata", rekao je Mrkela posle utakmice i nastavio o bitnom pitanju:

"Ne znam da li će biti promena, nemojte to da me pitate odmah posle utakmice. Još su sveži utisci i da to ostane za neki drugi put".

Posted (edited)

Stankovic nije "prevara od trenera" kako je to neko ranije napisao.  To je pokazao prosle sezone kada je napravio dobar tim, unapredio igru i postigao odlicne rezultate.  Ove sezone, na zalost, nije dobro spremio tim i izgubio je igru.  Luta sa startnom postavom, eksperimentise sa igracima koji nisu za startnu postavu a u najvaznijoj utakmici ubacuje igrace koji nisu skupili ni 90 min od pocetka sezone.  Njegov tim je prosle sezone bio bio najefikasniji i imao najbolju odbranu.  Ove sezone, oni jedva postizu golove i to protiv slabih timova a primaju ih lako i to iz sopstvenih gresaka, ukljucujuci tu i do sada neprikosnovenog Borjana.  Imali smo 4 sezone dominacije u domacoj ligi i nekoliko dobrih evropskih izleta.  Tome je dosao kraj i dominaciju ce da preuzme komsiluk, a mi cemo da cekamo novu eru sa nekim novim trenerom i novim timom.  E, sada, ovih planiranih 11 mil evra ce morati da se zaradi rasprodajom, ako ima ko da da te pare.  Zao mi je Dragovica, dosao je da igra u LS u timu za koji navija, ali to nece da se desi ni ove ni narednih godina.

Edited by Dimitrije
Posted

Pa to je i vazno pitanje, zasto toliko vrti i luta sa postavom?
Nije idiot pa da ne vidi da stoperski par mora biti Degenek Dragovic.
Znaci da su posrijedi neke mutne radnje, a dok god je tako, dok neko ne smije a neko mora da igra, mi smo kurac a ne ozbiljan klub sa evropskim ambicijama, i ovdje onda nema vise mjesta nekom cudjenju.

• +1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Dimitrije said:

dominaciju ce da preuzme komsiluk

Ahahahaha, pa da li si realan, ko će bre da preuzme šta?

No, nema veze, htedoh ovo da kažem:
- prvo, gledam Dinamo - Legia, bolje što niste prošli, bilo bi ponižavajuće.

- drugo, nemojte Stankovića da trpate, nije on taj koji je imao ikakvu reč oko toga koga kupiti a koga pustiti da ode, od govana pita ne biva

Edited by aram
Posted
35 minutes ago, Milosh76 said:

Terzicu da i kartu ka Zabeli, ali to se nece skoro desiti, a verovatnije nikad. Deki nek ostane jos malo, da vezba, kad nemamo boljeg. Kad se gleda ceo period otkako je dosao, zasluzuje vise nego prelaznu ocenu.

Jeza me hvata od potencijalnih zamena, od legendi i "legendi" kluba, do stranaca i ko zna kakvih likova.

Stanković da nastavi da vežba.

Možda i dođe iz dupeta u glavu.

Posted
3 minutes ago, Babu Bhatt said:

Pa to je i vazno pitanje, zasto toliko vrti i luta sa postavom?
Nije idiot pa da ne vidi da stoperski par mora biti Degenek Dragovic.
Znaci da su posrijedi neke mutne radnje, a dok god je tako, dok neko ne smije a neko mora da igra, mi smo kurac a ne ozbiljan klub sa evropskim ambicijama, i ovdje onda nema vise mjesta nekom cudjenju.

Nisu mutne radnje vec losa priprema tima i eksperimentisanje sa sastavom tima.  To je toliko jasno i vidljivo cak i laiku.  A mutne radnje su mutne i o njima ne treba diskutovati sve dok ne postanu jasne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...